Dr. Başar Tekin

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Dr. Başar Tekin Eskişehir

Dr. Başar Tekin, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir dermatologdur. Dermatoloji alanında uzmanlaşmış olan Dr. Tekin, cilt hastalıkları, saç ve tırnak sorunları, estetik dermatoloji gibi konularda hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Başar Tekin, 2000 yılında Eskişehir'de kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde tecrübesini ve bilgisini arttırarak birçok hastaya yardımcı olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücreti: 200 TL
  • Lazer tedavileri: Fiyatlar hastanın durumuna göre değişmektedir.
  • Cilt bakımı: 150 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Güncel teknolojiyi kullanarak hizmet sunma
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
Dr. Başar Tekin'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibi ve kişiye özel tedavi planları ile cilt sorunlarınızda size en iyi hizmeti sunacaklarından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Dr. Başar Tekin Yorumlar - 1

user309748

Eskişehir Dr. Başar Tekin Doktor çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecimde bana her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve her zaman yanımda oldu. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

1 Ekim 2024
Çağkan Çakır

Çağkan Çakır

BEN HAYATIMDA BU KADAR ÜÇ KAĞITÇI PARAGÖZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İŞİ SADECE PARA KAZANMAK OLAN Bİ DOKTOR MÜSVEDDESİ DAHA GÖRMEDİM. PARAYI ALIP DOĞUMU YAPTIRDIKTAN SONRA NE Bİ MUAYENE NE Bİ KONTROL NE Bİ TETKİK NE Bİ TAHLİL NE Bİ UYARI HİÇBİR ŞEY DEMEDİ ÖNERMEDİ BAKMADI BİLE. EŞİM BU MÜSVEDDE NİN GİRDİĞİ DOĞUMDAN SONRA UZUN BİR SÜRE BİR TÜRLÜ NORMAL HAYATINA DÖNEMEDİ. SAKIN SAKIN SAKIN BU AHMET BAŞAR TEKİN DENEN DOKTOR MÜSVEDDESİNE GİDİPTE PARANIZLA REZİL OLMAYIN. CANINIZI BAŞAR TEKİN DENEN ADAMA EMANET ETMEYİN. LÜTFEN DİKKATE ALIN...

2023:11:18 10:15:20
Arzu Dagdemir

Arzu Dagdemir

Çok ilgili, çok bilgili ve çok güvenilir bir doktor. Yıllar sonra giden hastalarını bile hatırlar. Nokta atış teşhisleri vardır. İki çocuğumun da gebelik takibi , doğumlarını doktor bey sayesinde içim rahat ve huzur içinde geçirdim. Anneme de başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:01:07 18:16:31
Aslıhan Çakmakkaya

Aslıhan Çakmakkaya

Rahimde yapışıklıklar için geçen yıl Ekim ayında Kütahya’dan özel muayenehanesinegittik. Daha sonrasında üniversite hastanesinde takibimizi yaptı. kendi muayenehanesi hariç üniversitede doğru düzgün iletişim kuramadık kendisiyle. Ne zaman gitsek önemli bir telefon görüşmesi var diyerek bekletildik. Histeroskopi operasyonundan sonra dahi odaya gelip bilgilendirme bile yapmadı. Eşim telefonla zor ulaştı kendine. Hastalara ait bi dosya bile tutmuyor. Gittiğiniz zaman sizin hastalığınız ne hatırlamıyor bile. Histeroskopiden sonra endometrium kalınlığını bir kere bile ölçmedi.(Ki çok önemli olduğunu öğrendik bu kalınlığın) Zaten sonrasında inçe olduğunu başka bir doktora giderek öğrenmiş olduk. Ve rahimde yapışıklıklar devam ediyordu. Kısacası biz hastayla olan iletişim yoksunluğundan, sağduyulu davranmamasından ve tedavi protokolünden memnun kalmadık.

2021:10:11 17:20:04
B. B.

B. B.

Prof. Başar Tekin en iyi doktordur. Her koşulda yardımcı olur, yönlendirir, çözüm bulur. Ama sözünden çıkarsanız tabi ki iyi doktor demezsiniz. 😡 Güvenin yeter ki herşeyi yapar. İyi ki varsınız.

2020:04:14 14:14:12
Sabri Turan

Sabri Turan

Başar hocamız bir numaradır. Bilgisi ve hastasına olan ilgisi mükemmel. En önemlisi de hâlden anlayan çok çok iyi bir insan.

2020:12:18 10:16:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı