Doç. Dr. Nicel Taşdemir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Doç. Dr. Nicel Taşdemir Eskişehir

Doç. Dr. Nicel Taşdemir, Eskişehir şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Nicel Taşdemir, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Eskişehir ve çevresindeki hastalara hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen merkez, hastaların güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Nicel Taşdemir, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, hastaların bütçelerini zorlamamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
Doç. Dr. Nicel Taşdemir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile hastaların sağlığına değer veren bir kuruluştur. Sağlık sorunlarınızda güvenle başvurabileceğiniz bir adres olan Doç. Dr. Nicel Taşdemir, sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Doç. Dr. Nicel Taşdemir Yorumlar - 1

user309718

Eskişehir Doç. Dr. Nicel Taşdemir Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğim bir doktor olduğunu düşünüyorum.

1 Ekim 2024
cl ck

cl ck

0.06 amh değeri ile kendisine başvurduk. Umudumuz yok denecek kadar azdı ancak Nicel Hocamızın tedavisine harfiyen uyduk. Oldukça uzun ve zorlu bir süreç oldu. 3 yumurta toplama işlemi, 1 prp uygulaması, 1 rahim çizme işlemi ve 1 olumsuz transferden sonra ikinci transferde mutlu haberimizi aldık. İnşallah bebişimizi sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra ilk işimiz hocamızı ziyaret etmek olacak. Kendisi işini profesyonelce yapan harika bir insan aynı zamanda. Umutsuzluğa kapılmadan Nicel Bey'in tavsiye ve tedavisiyle uyumlu olduğunuz takdirde güzel sonuç alma olasılığınız oldukça yüksektir. Umuyorum ki isteyen herkesin gönlüne göre olsun her şey... Tekrardan teşekkür ediyoruz Nicel Hocam 🙏

2023:12:21 20:00:38
Tuğçe Avcı

Tuğçe Avcı

Nicel bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.. her zaman her konuda hastalarına destek olan, güler yüzlü, çözüm odaklı,başarılı, çok sevdiğim bir hekim Nicel Bey... Ekibi de her zaman en büyük destekçimdi. Asla sorun yaşamadığım bir süreç geçirmemi sağladılar. Başarılı bir ameliyat ve mutlu son 🙏🏻

2024:01:22 09:33:24
Ufuk

Ufuk

İlk bebeğimizde TRMA genetik bozukluğundan dolayı işitme kaybı oluştu. Yeni gebelik için aynı riski almak istemedik ve tekgen tedavisi ile sağlıklı embriyolar ayıklandı. Bunlardan iki tanesi için NGS denilen kromozom kaynaklı hastalıkları da kapsayan ikinci bir genetik testi yaptırdık. ardından iki hafta önce sağlıklı olan ilk embriyo transfer edildi ve tutunmayı başardı :) . Kolay bir süreç değil maalesef. Hem maddi hem de ilaç tedavileri vs. biraz yorulduk ama buna değdi. Gerek Nicel bey, gerekse hemşireler süreci çok yakından takip ediyorlar. Kendilerine çok tesekkur ediyoruz. Bazı yorumlarda para tuzağı vs.denilmiş. Ben buna katılmıyorum, evet pahalı ama pahalı olmasının sebebi maalesef bu işlem için kullanılan cihazların, ilacların yurt dışından ithal edilmesi ve aldığınız hizmetin de size özel olması. Fiyat kısmı şeffaf ve sürecin en başında paylaşılıyor. Bütçeyi iyi planlanmakta fayda var.

2023:10:24 11:33:35
betül Kansız

betül Kansız

5 yıllık mücadelemizin mucizesi Nicel doktorumuz.. Tecrübesiyle ilk tedavimiz de pozitif sonuç aldık 8 yıllık evliliğimizin en büyük mutluluğuna vesile oldunuz Allah razı olsun.Sevincimize gönülden ortak olduğunuzu hissettik. Başarınız daim olsun. dilerim o kapıdan herkes mutlu ayrılsın çok çok teşekkür ederiz.

2023:12:02 05:06:07
Esra Kadir Tezcan

Esra Kadir Tezcan

Tüp bebekle devam etmeden önce kendisine gitmiştik ve çok memnun kaldık inanılmaz donanımlı, bilgili, güleryüzlü ve samimi bir doktor.. Keşke normal gebelik takiplerine devam etseydi yine kendisiyle devam ederdim..

2024:01:25 21:19:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı