Op. Dr. Özlem Türk

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Op. Dr. Özlem Türk Eskişehir

Op. Dr. Özlem Türk, Eskişehir şehrinde hizmet veren deneyimli bir göz doktorudur. Göz sağlığı konusunda uzmanlaşmış olan Op. Dr. Özlem Türk, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Özlem Türk, uzun yıllardır göz hastalıkları alanında çalışmaktadır. Eskişehir'de kendi muayenehanesini açarak bölge halkına hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Hastalarımızın bütçelerini düşünerek esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.
  • Son teknoloji ekipmanlar kullanılarak muayene ve tedavi yapılmaktadır.
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışmaktayız.
Op. Dr. Özlem Türk'ü tercih etmeniz için en önemli neden, göz sağlığınızı uzman ellere teslim etmek ve kaliteli hizmet almak istemenizdir. Biz, hastalarımızın sağlığına önem veriyor ve en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Op. Dr. Özlem Türk Yorumlar - 1

user309693

Eskişehir Op. Dr. Özlem Türk Doktor çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Kendisine güvendiğim için her zaman tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
Mehmet Fatih Andıç

Mehmet Fatih Andıç

2023:02:24 16:22:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı