Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi, İç Hastalıkları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi, İç Hastalıkları

Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren iç hastalıkları uzmanı bir sağlık kuruluşudur. 20 yılı aşkın tecrübesiyle hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Uzm. Dr. Tülin Tahberer, uzun yıllar boyunca iç hastalıkları alanında çalışmış ve birçok hasta tarafından takdir edilmiştir. Kendi muayenehanesini açarak daha fazla hastaya hizmet verme imkanı bulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 150 TL
  • Kan tahlili: 50 TL
  • Ultrason: 100 TL

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir doktor
  • Modern ve donanımlı muayenehane
  • Hasta odaklı yaklaşım
Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi'ni tercih etmeniz için uzman bir doktorla muayene olma imkanı, modern tıbbi ekipmanlar ve hasta odaklı hizmet anlayışı gibi birçok avantaj bulunmaktadır. Sağlığınızı önemseyen bir yaklaşımla hizmet veren muayenehanemiz, sizleri bekliyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi, İç Hastalıkları Yorumlar - 1

user309673

Eskişehir Uzm. Dr. Tülin Tahberer Muayenehanesi'nde çok memnun kaldım. Doktor çok ilgili ve alanında uzman biri. Muayenehanesi temiz ve düzenliydi. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
nihal gürler

nihal gürler

Benim en büyük sorunum aşırı halsizlikti hipoglisemi hastasıyım demir eksikliğim var çarpıntı ve ara ara tansiyonlarım yükseliyordu Tülin hocamıza başvurdum. Beni detaylı bir şekilde muayene etti vücudumdaki eksik olan vitamin ve mineralleri tespit ettikten sonra yerine koydu ozon tedavisi alfa tedavisi glutatyon tedavisi ve C vitamini tedavisi aldım kendime inanılmaz dinamik hissediyorum halsizliğim düzeldi... hocam çok iyi bir dinleyici ve çok iyi bir doktor bu yorumu okuyan herkese tavsiye ediyorum.

2023:09:27 15:17:33
Lubabe Enis

Lubabe Enis

Tülin hocama yorgunluk halsizlik, omuz ağrısı, uyku düzensizliği, midede gaz gibi şikayetlere başvurdum. Geldiğimde ferah iç açıcı bir yerle karşılaştım. Tülin hocam ve Gizem hanımın ilgilerinden dolayı çok mutlu oldum. Kendimi burada özel hissetmemi sağladılar. İlk detayli muayene süreci ilgi alaka ve teşhis konusunda çok verimli oldu. Ozon tedavisi önerildi. Tedaviye başladım 9. Seansa geldik, yorgunluğum gitti çok yoğun bir surec atlatmama ragmen daha enerjik hissediyorum. Mide şikayetlerim oldukça azaldı, uykum daha düzene girdi. Şuanda agri hissetmiyorum rahatladim. Tülin hanımın Gizem hanımın ilgilerinden ve kendimi özel hissettirmelerdinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

2023:08:16 14:25:37
Ahmet AKSAKAL

Ahmet AKSAKAL

Hocamıza hacamat ve kupa tedavisi yaptırdım. Aşılardan sonra vücudum temizlensin istedim, bel ağrılarım vardı, her sabah yorgun uyanıyordum, çok iyi geldi. Usulüne uygun, tertemiz ve steril bir ortamda işlemim yapıldı. Çok memnun kaldım.

2023:08:24 08:47:58
Neşe Akgök

Neşe Akgök

Hashimoto hastasıyım, önce detaylı bir tetkik ve muayeneden geçtim. Bu muayene hayatım boyunca hiç görmediğim turdendi, bana uygun, benim vücuduma uygun tedaviye karar verdi. 3. Seansta etkisini gördüm. Hem vücuduma, hem cildime çok iyi geldi. Yolunuz açık olsun.

2023:09:12 11:43:22
Sevda Yılmaz

Sevda Yılmaz

Tülin Tahberer hocama yıllardır hacamat yaptırıyorum. Çok hijyenik bir ortamda, dualar eşliğinde, merdiven altında bir yere degil de, bir doktora bu geleneksel tedavlyi yaptırmak hem huzur, hem de güven veriyor. Öyle huzurluyu bir ortam sunuyor ki size, her seferinde koşarak geliyorum. Allah razı olsun hocam...

2023:10:02 13:43:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–17:30
  • Salı 12:00–17:30
  • Çarşamba 12:00–17:30
  • Perşembe 12:00–17:30
  • Cuma 12:00–17:30
  • Cumartesi 12:00–17:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı