Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Osmanlı Perde Eskişehir

Osmanlı Perde, Eskişehir şehrinde perde ve döşeme alanında hizmet veren bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Osmanlı Perde, 2010 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ve tecrübeli kadrosuyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Osmanlı Perde, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı perde ve döşeme ürünleri
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
Osmanlı Perde, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Eskişehir'de perde ve döşeme ihtiyaçlarınız için güvenle tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Osmanlı Perde Yorumlar - 1

user309659

Eskişehir Osmanlı Perde Büyük Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmetiyle dikkat çekiyor. Mağazada bulunan perde modelleri son trendlere uygun ve kaliteli malzemelerden üretilmiş. Ayrıca mağaza çalışanları da müşterilere yardımcı olmaktan ve doğru ürünü seçmelerine yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

1 Ekim 2024
Serkan Emekçi

Serkan Emekçi

Evimin ihtiyacı olan zebra stor perdeleri kendilerinden temin ettim. Hem müşteri ilişkileri hem de ürün kalitesi olarak çok memnun kaldım. Temin ettikleri ürünlerin her zaman arkasındalar ve en ufak sorunda bile en kısa sürede çözüm sunuyorlar. Alışverişimde Osmanlı perdeyi tercih etmiş olduğum için memnunum ve çevremdeki dostlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

2023:01:03 10:31:44
Hnd Egn

Hnd Egn

Evimin tüm perdelerini Osmanlı perdeden aldım. Kalitesi harika. Her zaman destek oldular ben çok kararsızdım ve her gittiğimde güler yüzle karşıladılar içime sinmesi için ellerinden geleni yaptılar ve hepsi çok güzel oldu. Benim hatam storu ters döndürmüşüm katlandı hemen aradım hemen gelip yardımcı oldular. Yeni evlenenicekler kesinlikle Osmanlı perdeyi tercih etmelisiniz ilgi alaka kalite her şey bu mağazada teşekkürler Osmanlı perde.

2023:10:27 17:26:50
Bedriye Filiz

Bedriye Filiz

Perdelerimden çok memnun kaldım evimi çok güzel tasarladılar zamanından önce teslim ettiler kesinlikle tavsiye edeceğim tek yer

2023:09:25 19:03:55
merve akyol

merve akyol

Yeni evliyim evimizin bütün perdelerini Osmanlı Perdede yaptırdık. Klasik tüller ve storlar istemiyorduk. İçimize en çok sinen modern modeller buradaydı. Keten tüller tercih ettik. Kalitesi tartışılmazdı. Evin bütün havasını değiştirdi 👌🏻İş yeri sahibi gerçekten çok ilgilendi neyin neyle daha uygun olabileceği konusunda bizi çok yönlendirdi. İyi ki burayı tercih etmişiz. Çok memnun kaldık gerçekten. Bundan sonra perde konusunda çalışacağım tek adres 👌🏻

2023:10:20 07:00:18
Fatmanur Sapçı

Fatmanur Sapçı

Osmanlı perde Çarşı şubesinden perdelerimi aldım. İlgi alaka ve profesyonel işçilik için teşekkür ederim. Her zaman tek adresim siz olucaksınız.

2023:09:25 18:48:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı