Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği

Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği, Eskişehir şehrinde hizmet veren öncü diş kliniklerinden biridir. Kliniğimiz, modern teknolojiyi kullanarak geniş bir yelpazede diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği, 2005 yılında Didem Süsler Dülger tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımız, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern teknoloji ile donatılmış klinik
  • Çeşitli diş sağlığı hizmetleri
  • Hasta odaklı yaklaşım
Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla diş sağlığınızı ön planda tutarak size en iyi hizmeti sunmaktadır. Siz de güvenilir ve kaliteli bir diş tedavisi arıyorsanız, kliniğimizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği Yorumlar - 1

user309477

Eskişehir Diş Hekimi Didem Süsler Dülger Diş Kliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
Efe Moral

Efe Moral

Pandemi sırasında randevu alamamıştım (eski hasta olmama karşın) ve bunu pandami hassasiyetine vermiştim. Ancak bugün acil bir durumda aramama karşın "hastası çıkınca size dönecek" denmesine ve 6 saat geçmesine rağmen henüz tarafıma dönülmemiştir. Bir hekim olarak acil hastaya saatlerce dönmeyip onu sorunu ile baş başa bırakmak - zira kabul edemeyeceğim diye dönüş yapmak bile bir yardımdır - hangi hekimlik kuralına sığar? Didem hanıma Diş Tabipleri Odasının hekimlikle esnaflık arasındaki farkı öğretmesi gerekiyor. Şimdi bu yoruma şu yanıtı yazacaklar. Onlara zahmet olmasın diye ben iliştiriyorum. Eğer hastası olduğumu red ederse buraya cep telefonunu ekleyeceğim ki yalan söyledikleri ortaya çıksın. Kaldı ki Diş Hekimleri Odalar Birliği'ne gerekli şikayet iletilmiştir.Verecekleri yanıt: "Kliniğimizden herhangi bir sağlık hizmeti almadığınız tespit edilmiş olup değerlendirmenizin kliniğimizin imajını zedelemek niyetiyle kötü amaçla yapıldığı düşünülmektedir."

2022:05:25 14:12:24
Füruzan ALTINOK ÇOBAN

Füruzan ALTINOK ÇOBAN

Didem hanım dan randevu alamadığım yani istediğim tarihler dolu olduğu için başka bir dış kliniğine gitmek zorunda kaldım anladım ki arada çok fark varmış Bir çok kez Didem hn dış tedavisi için gittim ve her defasında çok çok memnun kaldım ve bir çok kişiye de tavsiye ederim iyiki varsınız Didem hanım sevgiler

2021:12:27 15:44:24
Aslı Dereli

Aslı Dereli

Size ne kadar teşekkür etsem az Didem hanım dişçi korkum vardı sizin o güler yüzünüz ilginiz ve tedaviniz sayesinde hem korkumu yendim hemde dişlerime daha iyi önem veriyorum artık ailemizin doktoru kesinlike tavsiye ediyorum hiç tereddüt etmeden gidebileceginiz diş dokturu😊

2022:01:13 15:58:36
Dilruba Dönmez

Dilruba Dönmez

2 kez randevumu iptal ettiler 3. randevum için sokağa çıkma yasağı olduğu için göndermeleri gereken izin kağıdını yollamadılar daha sonra beni siz randevunuzu iptal ettiniz olarak gösterdiler. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Tavsiye etmiyorum.

2021:04:13 09:31:03
Ali YAKALI

Ali YAKALI

Haklarında o kadar kötü referans var ki yakın tanıdıklarımı verdikleri hizmetle rezil edip bir de yaptığım yorumu değerlendirme cesareti gösteriyorlar. Yaptığımız yorumları düzeltmeye çalışmak yerine verdiğiniz hizmetleri düzeltip insanlara kaliteli hizmet verin. İnsanlar bedava hizmet almıyor, herkes aldığı hizmetin bedelini ödüyor. Siz kazandığınız parayı hakettiğinizde gelecek yorumlar zaten düzelecektir.

2021:06:01 20:52:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı