DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ESKİŞEHİR DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR

DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir. Modern teknolojiyi kullanarak, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR, 1995 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Tedavi süreci boyunca şeffaf bir fiyat politikası izlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknoloji kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Şeffaf fiyat politikası
DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR, hastalarının sağlığına ve memnuniyetine önem veren bir kuruluştur. Modern teknolojiyi kullanarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvenilir ve kaliteli diş tedavisi için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı DİŞ HEKİMİ HAKAN ÇAKIR Yorumlar - 1

user309379

Eskişehir Diş Hekimi Hakan Çakır'a gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Ayrıca, hijyen konusunda da oldukça titizlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
Doğukan Dindar

Doğukan Dindar

Dişçi ziyaretlerim her zaman biraz gerginlikle dolu olmuştur. Ancak Hakan Bey bu endişelerimi tamamen ortadan kaldırdı.Randevularımı her zaman zamanında başlatıyorlar, bekleme sürelerini minimumda tutuyorlar ve her adımda beni bilgilendiriyorlar. Bu benim için çok önemli çünkü tedavi planımı anlamamı ve rahat hissetmemi sağlıyor.Hakan Bey, işinde gerçekten uzman birisidir. Her tedavi seçeneğini açıklıyor, her sorumu sabırla yanıtlıyor ve beni her aşamada rahatlatıyor. Diş sağlığımda büyük bir iyileşme yaşadım ve bunu Hakan Bey'e borçluyum.Kliniğin temizliği ve hijyenine de ayrıca övgüde bulunmalıyım. Her zaman en yüksek standartları koruyorlar.Tüm bunları göz önüne alarak, HAKAN ÇAKIR kliniğini herkese tavsiye ederim. Burada, diş sağlığınıza değer veren ve hastalarına saygı duyan bir ekip bulacaksınız.

2023:10:13 10:33:55
Erdem Çırakcı

Erdem Çırakcı

Bir meslektaşı olarak dolgu tedavim için tercih ettim kendisini.Şu an 4.sınıf öğrencisi olduğum halde bana göstermiş olduğu saygı ve mesleki etik anlayışı nedeniyle kendisini çok teşekkür ediyorum.

2024:01:20 12:16:33
Ezgi erdoğan

Ezgi erdoğan

Dişim dükkanda otururken birden ağrımaya başladı. 1-2 gündür zaten sizliyordu. Hemen Google'dan isyerimize yakın doktorlara baktım. Hakan beyin yorumlarıni okudum. Ve arayıp randevu aldık. Şimdi çoğu insanın dişçi fobisi vardır ama.... Benimki öyle böyle değil nirvanalarda... Bide panik atak hastası olunca... Neyse hemen gittik hakan beye. Güler yüzle karşılandık, tertemiz bir klinik. Sonra işlemler yapılmaya başladı. Çok samimi olarak söylüyorum eğer dişçiden korkuyorsanız hakan bey ile tanismaniz lazım. Hiç mi acı hissetmezsiniz. Hissetmedim vallahi...Her aşamayı tek tek anlatıp beni rahatlatarak işlemlerine devam etti. Şükür işlem sonrası da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yapılacak bir sürü işlem var dişlerime. Hakan bey ve ekibine sonsuz teşekkürler... Sayelerinde ağrılardan kurtuluyorum....

2023:05:13 12:14:04
Eslem Aksungur

Eslem Aksungur

Hakan Bey'e diş ağrısıyla gittim. Kanal tedavisi ve birçok dolgu yaptırdım. Eli inanılmaz hafif ve kanal tedavisinde aşırı korkulu bir şekilde gitmeme rağmen gerçekten hiçbir acı hissetmedim. Hem 0 acı hem de inanılmaz titizlikle yapan nadir diş hekimlerinden. Yüzde yüz tavsiye ediyorum artık başka bir dişçiye gitmem.

2023:08:15 21:13:15
Betül Güngör

Betül Güngör

3 yıl sonra tekrardan başka bir dişim için afyondan geldim kliniklerine,hâlâ ilk günkü gibi ilgi,alaka ve hekimliği çok iyiydi.Bütün sıkıntılarimdan kurtulmuş bir şekilde dönüyorum.Hem tedavilerimi hem de kontrollerimi yaptırdım tekrardan güzel günlerde görüşmek üzere..

2023:09:17 13:38:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–20:00
  • Salı 09:30–20:00
  • Çarşamba 09:30–20:00
  • Perşembe 09:30–20:00
  • Cuma 09:30–20:00
  • Cumartesi 09:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı