Diş Hekimi Dr. Alper Elitok

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Diş Hekimi Dr. Alper Elitok - Eskişehir

Dr. Alper Elitok, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 1995 yılında kurulan kliniği, modern ekipmanları ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Alper Elitok, mesleki kariyerine başladığı günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliği ile tanınmıştır. Eskişehir'de saygın bir diş hekimi olarak bilinmektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun ve rekabetçidir.
  • Tedavi maliyetleri, hastanın ihtiyaçlarına ve durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve hijyenik bir ortamda hizmet sunulmaktadır.
  • Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından tedaviler gerçekleştirilmektedir.
  • Acil durumlarda hızlı ve etkili çözümler sunulmaktadır.
Dr. Alper Elitok'un kliniği, kaliteli hizmet anlayışı ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilen bir adres olmaktadır. Diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir hekimdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Diş Hekimi Dr. Alper Elitok Yorumlar - 1

user309377

Eskişehir Diş Hekimi Dr. Alper Elitok'a gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel bir şekilde beni yönlendirdi. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titiz davrandığını gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
Sima

Sima

20lik diş çekiminde hiç ağrı duymadım çok kolay oldu, teşekkür ederim. Sonunda gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir diş hekimim oldu diyebilirim.

2023:07:12 15:12:46
önder öztürk

önder öztürk

Diş hekimine gitmekten çok korkuyordum Alper bey sayesinde artık çok rahatımGenel muayene ve temizlik için gittim sakinleştirdi ve işlemlerimi yaptı çok memnun kaldım teşekkür ederim

2023:07:27 18:38:51
EMRE BURAK ERDEM

EMRE BURAK ERDEM

Yirmilik diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği işlemleri için tavsiye üzerine Dr. Alper Bey'e tedavi oldum. Tedavinin başından sonuna kadar pozitif yaklaşımıyla endişelerimi giderdi ve tüm yirmiliklerden ağrı sızı duymadan kurtuldum.Hem diş çekiminde hem de dolgu ve diş taşı işlemlerinde Alper Bey'in problem çözme becerisi beni memnun etti. Diş hekimliğindeki ezberlerin dışında mümkün olan en iyi tedavi yöntemini uygulama gayretiyle çok başarılı sonuçlar elde ettik.Dr. Alper Bey'e ve ekip arkadaşlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir diş kliniği.

2022:01:01 12:50:03
Mehmet Özöner

Mehmet Özöner

10 yıl önce implant tedavisi için referans ile gitmiştim. implantlarımda ne uygulama sırasında, ne de 10 yıldır kullanırken en ufak bir sorun yaşamadım. O zamandan bu yana başka bir hekime gitmeyi düşünmediğim gibi tanıdığım herkese de şiddetle tavsiye ediyorum…

2022:01:31 12:39:08
izzet can bağışlar

izzet can bağışlar

Gülmekten çekinmeme neden olan ön dişlerimi, olabilecek tüm çözümleri ile çok detaylı bir şekilde anlatarak olabilecek en güzel şekilde yaptı alper bey. Onun yanında sahip olduğum bir çok diş sorununu da çok güzel bir şekilde iyileştirdi. Hem estetik hem dr sağlık kaygılarımı giderdiği için çok teşekkür ediyorum.

2020:08:10 21:26:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı