Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Eskişehir

Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan hastane, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1998 yılında kurulan OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına güvenilir ve kaliteli bir tedavi imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknoloji kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi
OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, uzman kadrosu, modern teknolojisi ve uygun fiyat politikasıyla Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hastalarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak, her zaman memnuniyet odaklı çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yorumlar - 1

user309373

Eskişehir Özel OLDCITYDENT Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde tedavi gördüm ve oldukça memnun kaldım. Diş hekimim çok profesyonel ve işini titizlikle yapan biriydi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Hastanenin temizliği ve hijyenik ortamı da beni etkiledi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

1 Ekim 2024
Didem Erol

Didem Erol

Diş tedavimi Serhat Bey yaptı gözü kapalı güvenebileceğiniz güler yüzlü anlayışlı bir hekim ancak 6 yaşındaki kızımın hekimi kızım öğürdüğü ve ağzını açamadığı için sinirli bir tavır sergiledi zaten birkere götürdüm birdaha götürmem ben 43 yaşındayken Serhat beyi defalarca durdurdum öksürdüm midem bulandı v.s sağolsun bir kere suratını asmadı sakinleştirmeye çalıştı ki o daha çocuk ve ilk defa diş hekimine gelmiş.

2023:12:22 09:46:27
İbrahim Karadut

İbrahim Karadut

Bildiginiz tüm özel hastaneleri unutun personelin gülen yüzü olsun çözüm odaklı çalışma disiplinleri olsun muazzam bi yer fiyat konusunda endişeniz olmasın çok uygun

2023:11:29 11:25:46
Азим Зоиров

Азим Зоиров

Çok güzel, kendi işini bilen insanlar çalışan bir yer. Aradığınız zaman başka yerler gibi fiyatları gizli tutmuyorlar, güzel bir şekilde yardımcı oluyorlar. Özellikle doktorum Emine hanım ve yardımcısından çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim!

2023:08:27 15:57:50
Nurcihan Altın

Nurcihan Altın

Uygun fiyata kaliteli, güler yüzlü hizmet alabiliyorsunuz.Kızıma diş teli uygulaması yaptırdık hem fiyatı bütçemize göre uygun hem de yapılan işlem gerçekten başarılıydı.

2023:06:22 08:40:32
Furkan Gallows

Furkan Gallows

Röntgen çektirmek için gelmiştim, 40 dk boyunca röntgen için bekletildim heralde muayene olsaydım günlerce aylarca sürerdi. Böyle bir işletmeye yakışmayan davranış para peşin gerisi boş. Tavsiye etmiyorum.

2021:12:14 07:51:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar 08:30–19:00

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı