Eskişehir Diş Hekimi Şule Öztürk

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Diş Hekimi Şule Öztürk

Eskişehir Diş Hekimi Şule Öztürk, Eskişehir şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren Şule Öztürk, genel diş sağlığı, estetik diş hekimliği, implantoloji ve diş beyazlatma gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Şule Öztürk, 2008 yılında Eskişehir'de kendi diş hekimliği kliniğini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde tecrübesini ve bilgisini arttırarak birçok hasta tarafından tercih edilen bir diş hekimi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Şule Öztürk, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak en uygun fiyatları sunmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genel diş sağlığı hizmetleri
  • Estetik diş hekimliği uygulamaları
  • Implantoloji alanında uzmanlık
  • Diş beyazlatma hizmetleri
Şule Öztürk'ü tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Tecrübeli ve uzman bir diş hekimi olan Şule Öztürk, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, modern teknolojiyi kullanarak hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Diş Hekimi Şule Öztürk Yorumlar - 1

user309371

Eskişehir Diş Hekimi Şule Öztürk gerçekten çok başarılı bir diş hekimi. Tedavi sürecim boyunca beni çok iyi yönlendirdi ve her adımda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavimden son derece memnun kaldım ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Puan : 5

1 Ekim 2024
Mert PINAR

Mert PINAR

Sn. Şule hanım mahallemde gitmiş olduğum, işine aşık sayılı bir doktor. Çok ilgili ve adım adım olacakları hastalarına anlatan biri.Bu zamana kadar keşke gitseymişim dedim. Ama bundan sonra aile doktorum olarak görüyorum.Ağrıdan haftalarca gittiğim ama sonuç alamadığım ilgisiz kişilerden sonra 2 günde ağrımı yok ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

2024:01:24 10:10:46
ahmet İşel

ahmet İşel

Şule Hanım tedavi başlangıcından itibaren çok ilgiliydi, kanal tedavimi ağrısız ve sorunsuz olarak yaptı çok memnun kaldım. Asistanı Emine Hanıma da ilgisi, alakası ve güler yüzü için teşekkür ediyorum. Gitmeyi düşünen herkes gönül rahatlığıyla gidebilir.

2023:12:29 16:45:44
Caner Balaban

Caner Balaban

Tavsiye etmiyorum evime yakın diye tercih ediyordum son tedaviden sonra kimseye önermem ve gitmem Şule hanımın yaptığı kanal tedavisi dolgusunda kalan keskin bölgeyi kendisine söylememe rağmen düzeltmedi oradan çıkıp başka bir diş hekimine gittim ve 5 dakikada şikayetim giderildi fiyat olarakta uygun yazanlar olmuş uygun değil.

2023:10:03 09:06:52
Deniz Karaca

Deniz Karaca

Şule hanıma kanal tedavisi için gitmiştim. Kanal tedavisi yaptıktan sonra ağrı olmayan dişimde şiddetli ağrılar başladı tekrar gittiğimde dişimi tektar açtı ve ojenol denen geçici dolguyla doldurdu. Dişimi bu şekilde kullanmamı söyledi. Daha sonra farklı doktorlara gidip bilgi aldıgımda geçici dolguyla dişimi kullanamayacağımı böyle bir tedavinin yanlış olduğunu tedavinin aslında tamamlanmadıgını söylediler . Şule hanım yüzünden kanal tedavisi olabilcek dişimi çektirmek zorunda kaldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum .

2023:01:26 07:32:36
Zehra Güzelce

Zehra Güzelce

Dişlerim için güvenerek gidebildiğim tek yer. Şule hanımın ilgili davranışı hastalara olan yaklaşımı muhteşem. Dişlerime uyguladığı kanal ve dolgudan oldukça memnunum.Herkese tavsiye edeceğim. Uygun fiyat, yüksek kalite .💖

2023:01:26 08:35:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:30
  • Salı 10:00–19:30
  • Çarşamba 10:00–19:30
  • Perşembe 10:00–19:30
  • Cuma 10:00–19:30
  • Cumartesi 10:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı