Eskişehir Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Dr. Süleyman Kaman

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Dr. Süleyman Kaman

Eskişehir Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Dr. Süleyman Kaman, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kuruluştur. Ağız, diş ve çene cerrahisi alanında uzmanlaşmış olan Dr. Süleyman Kaman ve ekibi, hastalarına en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Dr. Süleyman Kaman, ağız, diş ve çene cerrahisi alanında uzun yılların deneyimine sahip bir hekimdir. Eskişehir'de açtığı kliniği ile birlikte, binlerce hastaya sağlık hizmeti sunmuş ve güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman hekim kadrosu
  • Son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Dr. Süleyman Kaman'ın kliniği, ağız, diş ve çene sağlığı konularında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan ve modern tedavi yöntemleri ile hizmet veren kliniğimizi tercih ettiğinizde, sağlığınızı güvenle emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Eskişehir Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Dr. Süleyman Kaman Yorumlar - 1

user309349

Eskişehir Eskişehir Ağız, Diş ve Çene Cerrahı Dr. Süleyman Kaman Diş Hekimi oldukça başarılı bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve güven verdi. İşinde uzman, titiz ve hasta memnuniyetine önem veren bir hekim. Kendisine minnettarım.

1 Ekim 2024
Bestami Karsulu

Bestami Karsulu

Müşteri memnuniyeti 0. 1 yıldızı bile haketmiyor. Müşteri memnuniyetinden daha çok parasal olarak bakıyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Telefonla söylenen fiyatla klinikteki fiyat kesinlikle bir değil. Sadece müşteri çekmek amaçlı cüzi fiyat söyleniyor. (Tavsiye etmiyorum.)

2023:10:24 14:16:39
Emel Kaya

Emel Kaya

Süleyman bey ve ekibi ile tanışmam, yine diş hekimi bir arkadaşlarının tavsiyesi ile oldu. Implant yaptırmak için kendilerine gittim. Gerçekten poliklinik kapısından girişten itibaren güven verici bir ortam. Kendilerine güvendim ve alt çene ımplantlarimi yaptırmaya karar verdim. Anlatıldığı gibi korkutucu bir operasyon kesinlikle değil, komplikasyon yaşamadım ve kısmet olursa yarında bu sürecin sonuna gelip dişlerimize kavuşuyoruz, başta Süleyman bey olmak üzere asistanı Burcu hanım ve tüm ekibe sonsuz şükranlarımı sunar, başarılarının devamını dilerim.

2019:01:29 14:17:23
Ayşe Kaya

Ayşe Kaya

Süleyman bey aynı anda 5 dişimi çekip 6 implant yaptı. Başta biraz tereddütüm vardı ama doktorun verdiği güven, biraz cesaret biraz sabırla 4-5 aylık süre sonunda dişlerim takıldı. Tavsiye ederim.

2020:07:19 19:37:40
Meliha Doğru

Meliha Doğru

Bende aşırı derecede diş doktoru fobisi vardı. 20 lik diş problemim olmasa sanırım asla o koltuğa oturmazdım. Bugün Süleyman beyle tanıştım ve dişlerim çekildi. Allah razı olsun kendisinden 10 dakikada iki dişim de çekildi.Şuan da gayet iyiyim. Eli hafif dedikleri gibi.Çok memnun kaldım. Diş doktoru arayanlara mutlaka tavsiye ediyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum

2018:09:10 14:08:15
Gülce Boru

Gülce Boru

Süleyman Bey işinin ehli, çok başarılı bir doktor oluşunun yanısıra tavrı ile sizi psikolojik olarak da rahatlatıyor ve olabilecek en acısız ve hızlı şekilde operasyonları yapıyor. Klinikte bütün ekip olarak temiz ve düzenli çalışıyorlar. Kendim de bir diş hekimliği öğrencisi olarak gözünüz kapalı güvenebilirsiniz diyorum :)

2020:06:09 09:14:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı