Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik

Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik, Eskişehir şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan klinik, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik, 1998 yılında Dr. Coşkun Aktaş tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren klinik, güvenilir ve kaliteli diş tedavileri ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Klinik, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli diş tedavileri sunmayı hedeflemektedir. Tedavi planları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak oluşturulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Güncel teknoloji kullanımı
  • Bireysel tedavi planları
Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern teknolojiyi kullanması, uygun fiyat politikası ve hastalarına verdiği önem ile klinik, diş sağlığı konusunda güvenilir bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik Yorumlar - 1

user309327

Eskişehir Diş Hekimi Coşkun Aktaş Dental Klinik Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir ortam sağladı. Tedavimden son derece memnun kaldım ve güleryüzlü hizmetinden dolayı kendisine teşekkür ederim.

1 Ekim 2024
Özge Fidan

Özge Fidan

Coşkun Bey’e gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz 👍🏻 İşine saygı duyan, başarılı ve takdiri hakeden bir hekim. Kendisine tavsiye üzerine gittim ve iyi ki gitmişim. Aylardır korkulu rüyam haline gelmiş olan yirmilik diş çekimimi hiçbir ağrı hissettirmeden adeta tereyağından kıl çeker gibi yaptı. Alanında uzman olduğunu belli ediyor. Yanında çalışan asistanı da çok güler yüzlü ve tatlı bir hanım ☺️

2023:12:22 16:46:59
Gaye Komit Moustafa

Gaye Komit Moustafa

Oldum olası dişçilerden korkan biriydim. Hep erteler ve gitmezdim ta ki Coşkun beyle tanışana kadar. Sakinliği, güler yüzü, her problemde gerçekçi ve samimi yorumları ile doğru tedaviler önerdi ve yıllardır hastası haline geldim. Yurt dışında yaşamama rağmen başka doktora gitmez oldum . Bugün beyazlatma işlemi yaptık ve 45 dkda yıllardır hayalini kurduğum bembeyaz dişlerim oldu. Öncesinde de sayısını unuttuğum dolgu ve kanal tedavilerim oldu. Bir sıkıntı yaşadığımda aradığım tek kişi haline geldi. Ellerine emeklerine sağlık. Sıra korkulu rüyam olan 20lik dişlerimi çektirmekte Coşkun bey sayesinde bunun da kolay olacağını düşünüyorum.

2023:10:25 17:34:58
Huriye Altındağ

Huriye Altındağ

Herkes gibi benimde korkum var tabiki ama coskun bey o kadar iyi bir doktor ki çok güzel anlatiyor ve hiç bir seyi maddiyata dayandirak degil yapilmasi gerektigi için yapiyor allah razi olsun

2023:09:25 13:29:03
Selda Morova

Selda Morova

Buradaki yorumları okuyarak gittim ve gittiğime değdi eğer siz ne istediğinizi biliyorsanız gerisini Coşkun bey hallediyor bu kadar kısa sürede bu kadar güzel ve estetik olabilir protezlerim kendi dışım gibi duruyo çooookkkk teşekkür ederim Coşkun bey başarılarınızın devamını dilerim

2023:06:21 11:38:02
halil golcuk

halil golcuk

Coşkun bey e eşimin dişlerini implant yaptırdık. İmplant konusunda çok şey bilmediğimiz ve çevreden gelen olumlu, olumsuz sözler yüzünden oldukça tereddütlüydük. Coşkun beyle tanışıp konu hakkında bilgi alınca eşim kararını verdi ve başladık. Dişlerin yapımı süresince hiç sıkıntı çekmeden tedaviyi bitirdik şimdi dişleri takıldı çok rahat, çok memnun kaldık . Coşkun bey e çok teşekkür ederiz gerçekten işinin ehli.

2022:09:16 17:44:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–15:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı