Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi

Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren köklü bir mağazadır. Mağaza, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en üst seviyede sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ali Mağazaları, 1980 yılında Eskişehir'de kurulmuş olup, o günden bu yana şehre değer katan bir işletme olmuştur. Yılların verdiği deneyim ve güvenle müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi, her bütçeye uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Kampanyalar ve indirimlerle de müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi, alışveriş yaparken kaliteyi ve ekonomik fiyatları bir arada arayan müşteriler için ideal bir tercihtir. Geniş ürün seçenekleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi Yorumlar - 1

user309255

Eskişehir Ali Mağazaları Eskişehir Şubesi'nde alışveriş yapmak gerçekten keyifli bir deneyimdi. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor ve her tarza uygun kıyafetler mevcut. Ayrıca çalışanlar da son derece ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mağaza.

1 Ekim 2024
Dawn Greenhill

Dawn Greenhill

Erkeklere, kadınlara Muazzam modelli giyinikler olan bir dükkan.. Bu gunlerde hersey 30% indirimli.. ihtiyacınız olan herseyi gayet güzel materyallerle renklerle bulursunuz..

2023:08:18 10:30:50
A. Y

A. Y

Urunler guzel,fiyatlar kalitesine gore iyi. Indirim gunlerinde cok kalabalik oluyor ve personel musteriye yetisemiyor. Sık sık guzel indirimler yapiyorlar.

2023:01:03 14:22:50
ayc

ayc

Kucuk pug köpeğim ile 6 eylul tarihi saat 15:00 da gittim. Kopek alan bir isletme oldugunu biliyorum.Fakat ismini bilmedigim düz sari sacli kisa boylu olan çalışan hanimefendi kopegimi cikarmami istedi. Yasak mi diye sordugumda ise hayir ama kopek cok susmamis benimde kopegim var dedi ben de yeni evden ciktigimizi ve pug cinsi oldugunu ve burnunun basik oldugunu boyle nefes aldığını soyledim hayir ben anlıyorum yazik hayvana birde kiyafet giydirmişsin hemen disari çıkar cik cik cik diye senli benli bir tavirda beni bir müşteri olarak bırakın hoşgörüyu suçlamaya calisti .Asla ali gibi yılların magazasina yakistiramadim. Bir eskisehirli olarak gitmeyi düşünmüyorum ve bu saygisizliktan sonra kimseye onermem ozellikle bir evladiniz varsa..

2023:09:06 12:52:21
Semra Akgul

Semra Akgul

Harika, güzel, kaliteli marka ürünleri gayet makul alabilirsiniz. Ortam temiz ve düzenli. Personel gayet yardım sever ve güler yüzlü. Sürekli gittiğim bir kıyafet mağazası

2023:11:03 10:56:53
Emre E.

Emre E.

Hemen hemen her hafta yenilenen kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulma imkanı olan bir mağazadır. Üyelik oluşturulduğunda indirim günlerinden haberdar olabiliyorsunuz.Kim istemez ki iyi ürünü uygun olarak almayı, takip edilmesi gereken bir mağaza

2023:07:14 23:06:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:30
  • Salı 10:00–20:30
  • Çarşamba 10:00–20:30
  • Perşembe 10:00–20:30
  • Cuma 10:00–20:30
  • Cumartesi 10:00–20:30
  • Pazar 10:00–20:30

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı