Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Loft

Loft, Eskişehir şehrinde bulunan modern ve şık bir konaklama tesistir. Misafirlerine konforlu ve lüks bir deneyim sunmayı hedefleyen bu işletme, şehrin merkezi noktalarına yakın konumu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Loft, 2010 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla müşterilerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Loft, farklı oda seçenekleri ve konaklama paketleri ile geniş bir fiyat yelpazesi sunmaktadır. Misafirler, bütçelerine ve tercihlerine uygun seçenekleri kolayca bulabilirler.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarım
  • Merkezi konum
  • Konforlu ve lüks odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Loft, Eskişehir'de konaklama tercih eden herkes için ideal bir seçenektir. Merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve modern tasarımıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Loft Yorumlar - 1

user309118

Eskişehir Loft Giyim Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada her tarza uygun kıyafet bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da alışverişi keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza.

30 Eylül 2024
Saygın Emlak Gayrimenkul

Saygın Emlak Gayrimenkul

13.10.2023 AAL203000004523 numaralı fatura numaralı ürünlerimden olan 1 adet jean pantolonu değiştirmek için Eskişehir Espark Loft mağazasına gittim ürünün etiketini koparıp geri yerine taktım fakat ürünü hiç kullanmadım mağazaya değiştirmek için gittiğimde kasada duran itici, kaba tavırlarını daha önce de rastladığım Star wars film karakterlerine özenen dik kaşlı bayan arkadaş ürünün kullanılmış olduğunu ukala bir şekilde söyleyerek hareket ve mimikleri ile her zaman ki gibi ilgilenmeden saat 2 30 da mağaza yöneticisi gelecek o zaman getir diyerek ürünü alamdan tersleyerek önüme bıraktı sonrasında bende ürünü bırakarak mağazadan ayrıldım ürünün etiketini koparmış olabilirim fakat giymedim hepsinden de önemlisi oradaki dik kaşlı bayanın aşağılayıcı bir şekilde davranmasıydı kim olursa olsun o şekilde müşteriyle konuşamaz ürününün giyilmesi olması olasılığıda var kullanılmış ürün satılıyor kasada duran bayan ne kadar itici olsa da ürünü aldığım satış personeli olan arkadaş bir o kadar işini iyi yaptı zeliha hanım dı galiba ürünüm şu an orada değişimde olmadı bu tarz büyük firmalarda bu kadar yetersiz esnaflıktan nasibini almamış birilerinin torpili ile oraya girmiş insanlar olması çok kötü inş değişir yetkisiz yetkili dedikleri kişiler

2023:10:18 11:52:00
nida çötok

nida çötok

Ürünleri çok güzel. İki kere severek jean aldım, almaya devam ederim gibi. Özellikle dikişli paçalarına bayılıyorum.

2023:11:21 15:20:05
ayhan pisirensoy

ayhan pisirensoy

Her türlü uzak durulması gereken bir firma. Ne kaliteli ürün anlamımda ne de çalışan Müdürleri anlamında. Sırf ciro tutsun diye sizi mağazaya 14 ay gelip gönderirler. Yaptılar oradan biliyorum. Birde kazak aldık 1 yılda ağzı göz0 bir yere gitti. Monttjmda çıt çıtları aynı.

2021:03:01 21:34:02
Dr. Emrah KARAMAN

Dr. Emrah KARAMAN

8 aylık pantolonum yırtıldı. Bir daha sizden alışveriş yapmam. Eski kalite kalmamış.

2022:06:04 21:08:20
aliosman taskiran

aliosman taskiran

Herşey çok güzel ligrali kot pantolon aldım 2 tane fakat boy olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz bu konuyla biraz daha ilgilenirseniz çok memnun olucaz tskler

2021:06:01 09:57:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı