Ahmet KIVRAK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Ahmet KIVRAK

Ahmet KIVRAK, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir işletmedir. İşletme, özellikle ev tekstili ürünleri üzerine hizmet vermektedir. Yatak örtüleri, nevresim takımları, bornozlar, havlular gibi birçok farklı ürün çeşidi bulunmaktadır.

Tarihçe

Ahmet KIVRAK, 1990 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve şık ev tekstili ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Ahmet KIVRAK, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyatlar, ürünün kalitesine ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve şık ev tekstili ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Ahmet KIVRAK, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, ev tekstili ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Ahmet KIVRAK Yorumlar - 1

user309016

Eskişehir Ahmet KIVRAK Mezarlık, sessiz ve huzurlu bir atmosfere sahip. Mezar taşları bakımlı ve düzenli bir şekilde yerleştirilmiş. Mezarlık alanı geniş ve yeşilliklerle çevrili, ziyaretçilere dingin bir ortam sunuyor. Temizlik konusunda da oldukça titiz davranıldığı gözlemleniyor. Ancak bazı mezar taşlarının bakımsız olduğu ve yıpranmış olduğu görülebiliyor. Genel olarak güzel bir mezarlık olduğunu söyleyebilirim.

30 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı