Kanlıpınar Mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Kanlıpınar Mezarlığı

Eskişehir Kanlıpınar Mezarlığı, şehrin en büyük ve en eski mezarlıklarından biridir. 19. yüzyılda Osmanlı döneminde kurulmuş olup, tarihi ve kültürel bir öneme sahiptir.

Tarihçe

Kanlıpınar Mezarlığı, 1870 yılında Eskişehir'in önemli ailelerinden biri tarafından kurulmuştur. Yıllar içinde genişleyerek bugünkü halini almıştır. Mezarlık, şehrin tarihi ve kültürel mirasını yansıtan birçok önemli kişinin mezarına ev sahipliği yapmaktadır.

Fiyat Politikası

Kanlıpınar Mezarlığı, farklı büyüklük ve konumlarına göre çeşitli fiyat seçenekleri sunmaktadır. Mezarlık hizmetleri için detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Tarihi ve kültürel bir mirasa sahip olması
  • Geniş alanı ve yeşil dokusuyla huzurlu bir ortam sunması
  • Profesyonel ve saygılı hizmet anlayışı
Eskişehir Kanlıpınar Mezarlığı, sevdiklerinizi sonsuzluğa uğurlarken onlara saygıyla ve huzurla veda etmenizi sağlayan bir mekan olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Kanlıpınar Mezarlığı Yorumlar - 1

user309004

Eskişehir Kanlıpınar Mezarlığı, sessiz ve huzurlu bir atmosfere sahip bir mezarlık. Bakımlı ve düzenli bir şekilde korunan mezar taşlarıyla dikkat çekiyor. Burada sevdiklerinizi ziyaret ederken huzur bulabilirsiniz. Ancak mezarlık biraz uzak bir konumda olduğundan ulaşım konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak temiz ve düzenli bir mezarlık olduğunu söyleyebilirim.

30 Eylül 2024
Eskişehir Reklam

Eskişehir Reklam

Eskişehir'de ki şehit cenazelerinin defnedildiği alanda Kentimizi ve ülkemizi gururlandıran yiğitlerimize ev sahipliği yapıyor. Kendilerinden Allah razı olsun.. Onlar vatanımız için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden bu yüce Milletin yiğitleri

2016:08:18 09:26:30
Kml Kr

Kml Kr

2019:06:16 21:40:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı