Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Setur Seyahat Acentesi

Setur, Eskişehir şehrinde bulunan köklü bir seyahat acentesidir. 1980 yılında kurulan firma, yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Firma, turizm sektöründe geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Tatil paketleri, uçak bileti satışı, otel rezervasyonları, araç kiralama gibi birçok hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat politikası, müşteri memnuniyetini ön planda tutan Setur, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Hem ekonomik hem de lüks tatil seçenekleri bulunmaktadır.

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve deneyimli kadro
Eskişehir Setur Seyahat Acentesi, sektördeki deneyimi ve kalitesiyle tercih edilmesi gereken bir firma. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ve geniş hizmet yelpazesi ile her türlü seyahat ihtiyacınızı karşılayabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Setur Yorumlar - 1

user308958

Eskişehir Setur Kumarhane oldukça keyifli ve eğlenceli bir mekan. Oyun seçenekleri oldukça çeşitli ve çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Atmosferi de oldukça hoş ve sıcak. Kesinlikle gidilmesi gereken bir mekan. Puan : 5

30 Eylül 2024
mert hosturk

mert hosturk

Setur online ile yaptigimiz rezervasyonlar hep sikintiliydi ama eskişehir setur bayiliği bize güveni verdi tavsiye edilen otelde karşılandık hiç bir sıkıntı yaşamadık teşekkürler.koc ailem çalışanı olarak ilkkez mutlu olduk ailecek

2023:08:07 18:21:32
Zafer Işık

Zafer Işık

Berbat bir firma kesinlikle tavsiye etmem. Üslup konusunda Müşteri temsilcisi Battalgazi kelimelerine dikkat etmeyen bir kişi. Paranıza yazık gitmeyin Eskişehir halkı ben mağdur oldum çoook zararım var.

2023:07:11 14:58:47
Nagihan Tiryakioğlu

Nagihan Tiryakioğlu

Selamlar öncelikle Setur ailesini tebrik ederim. Betül Hanım gibi bir çalışanları olduğu için. Çok güler yüzlü ve her halükarda isteklerimiz doğrultusunda bizlere yardımcı oldu. Geçen yıl ki tatilimiz mükemmeldi. Bu yıl yine adres aynı Setur Betül Hanım :)

2023:07:04 07:17:59
Hüseyin Esat Kandemir

Hüseyin Esat Kandemir

Eskişehir'de mutlaka tercih edilmesi gereken firma. Tatil programlarımızı Eskisehir Setur Moringa şubesinde Nur Hanım'la planlıyoruz. Kendisi o kadar ilgili ve işine hakim ki,aklınızda ufak bir soru isareti kalmıyor.En onemlisi önerdiği otel hakkındaki bilgilendirmeleri doğru çıkıyor.Bu güne kadar hangi oteli önerdiyse çok memnun kaldık.Tatillerimiz sıkıntısız geçti. Nur Hanıma ve Setur Ailesine teşekkürler.

2023:07:06 17:33:59
altes egitim

altes egitim

Kesinlikle Eskişehir’deki en kaliteli turizm firması. Balayı tatilimizi buradan aldık. Muhteşemdi. Herşey için sonsuz teşekkürler 🙏 ömrümüz boyunca unutamayacağım bir balayı paketi hazırlamışlar. Seviliyorsunuz ❤️

2022:09:03 20:57:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–18:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı