eskişehir mezar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Mezar

Eskişehir Mezar, Eskişehir şehrinde bulunan bir mezarlık işletmesidir. Şehir sakinlerine ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçilere mezarlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Mezar, 1990 yılında kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirlikleri ile müşterilerin tercihi olmayı başarmışlardır.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı mezarlık seçenekleri ve paketler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve düzenli mezarlık alanları
  • Profesyonel ve saygılı personel
  • Kolay ulaşılabilir konum
Eskişehir Mezar, müşterilerine saygılı ve kaliteli hizmet sunarak güvenilir bir mezarlık işletmesi olmayı hedeflemektedir. Modern tesisleri ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir mezarlık olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı eskişehir mezar Yorumlar - 1

user308942

Eskişehir Mezarlık, sessiz ve huzurlu bir atmosfere sahip. Mezar taşları arasında dolaşırken tarihi ve kültürel bir yolculuğa çıkıyormuş hissi veriyor. Bakımlı ve düzenli bir mezarlık olması da dikkat çekici. Ancak bazı mezar taşlarının yıpranmış olması dikkat çekiyor. Genel olarak güzel bir mezarlık.

30 Eylül 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı