Capella Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Capella Otel

Capella Otel, Eskişehir şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir.

Tarihçe

Capella Otel, 2010 yılında Eskişehir'in merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, misafirlerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

Capella Otel, konaklama hizmetinin yanı sıra restoran, spa, fitness merkezi ve toplantı odaları gibi olanaklar da sunmaktadır. Otelin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Capella Otel, iş seyahati yapanlar, turistler ve şehirdeki etkinliklere katılmak isteyenler için ideal bir konaklama seçeneğidir. Ayrıca, aileler ve çiftler de otelin sunduğu olanaklardan faydalanabilirler.

İşletmenin Farklılıkları

  • Merkezi konumu
  • Lüks ve modern tasarım
  • Geniş ve konforlu odalar
  • Profesyonel ve misafirperver hizmet anlayışı
Capella Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız, Capella Otel sizin için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Capella Otel Yorumlar - 1

user308922

Eskişehir Capella Otel Kumarhane oldukça lüks ve konforlu bir otel. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyor. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olduğu için oldukça avantajlı. Personel ilgili ve yardımsever. Ancak bazı odaların dekorasyonu biraz eski kalmış gibi görünüyor. Genel olarak memnun kaldım.

30 Eylül 2024
ilkay calisir

ilkay calisir

Eskişehir seyahatimizde 3 gece konakladık Odalar harikaydı, balkonlu odayı tercih ettik gayet güzeldi. Personel bilgili ve hızlı çözüm üretiyorlar odalar çok sıcak. Hergün odamız biz istenmeden temizlendi ve gayet ilk girdiğimiz gibi hergün odamızı bize teslim ettiler. Konum olarak güzel bir yerde tüm eğlence mekanlarına yakın yürüyerek gidebilirsiniz biz kahvaltısız tercih ettik ama sadece gezmeye odaklı gelecekseniz 1000 tl gibi bir fark çıkıyor oda önemsiz. Bir istediğimiz olduğunda maksimum 3-4 dakikada teslim ediyorlar(kahve , çay , su vb)Tüm capella çalışanlarına teşekkür ederim.Herkese tavsiye ederim..(Eğlence mekanlarına yakın olduğu için gece 12:00 a kadar gürültü olabiliyor fakat çok önemsencek bir gürültü değil )

2024:01:23 10:38:01
Suphi Soner KARAÇAY

Suphi Soner KARAÇAY

Kahvaltısında çeşitler fazla fakat ürün kalitesi daha önce kaldığım Hilton'a göre bir tık daha düşük gibiydi, kaldığım odanın balkonu vardı ve güzeldi. Tek dezavantajı otelin aşağısında ve yol boyunca eğlence yerleri olduğu için gürültüye duyarlılığı olanlar için rahatsız edici olabilir. Oda hacmi Hilton'a göre daha iyiydi, tekli koltuk ve orta masa mevcuttu. Otoparkı ferah. Çalışanlar ilgiliydi, çıkış yapar yapmaz fatura 15 dakika içinde e-mail'e gönderildi. Civarda çok güzel Antakya temalı yemek yerleri var 😀

2024:01:20 21:30:04
Oğuz Han Turan

Oğuz Han Turan

Yılbaşı gecesi dahil 2 gece 3 gün konakladık. Çocuklu olduğumuz için odaya ekstra yatak koymuşlardı. Bunun için tekrar ayrıca teşekkür ediyorum. Otelin konumu çok iyi, etrafındaki mekanlarda yılbaşı eğlenceleri olmasına rağmen ses çok gelmedi 7.katta olduğumuz için belki. Kahvaltı menüsü çok iyiydi. Genel olarak oda temizdi ve günlük olarak temizleniyordu.Tavsiye ve ufak sorunlar olarak;- Klima ısıtıcı modunda dahi soğuk üflüyordu.- Camlardan az da olsa soğuk geliyordu. Yetişkin için sorun değil ama çocuk için sorun olabilir.- Banyo havalandırması yetersiz gibiydi. Çünkü içerisi buhar oluyor hemen ve alt kaylardaki sigara kokusu geliyordu.Büyük problemler değil ama çözüm bulunursa daha güzel olur.

2024:01:03 05:26:02
Samsung Ultra

Samsung Ultra

Otele gelene kadar verilen bilgi ile, otele girdikten sonra ki bilgi arasında fark var, özür bile dilemiyorlar.Sonradan öğrenmişmişler, acaba işleri neyse, zaten genel olarak yıldızını vb. de hakeden bir yer değil.Yolun kenarında, sesten durulmuyor, balkon kapısı kapansa da, dışarda durmaktan bi farkı yok.Alelade bi şehir oteli, asla ama asla 2000 TL gibi kazık bi fiyatı da haketmiyor, 500 TL'lik yerden ekstra bi hizmeti/farkı/faydası/cazibesi vb. yani hiçbir şeyi yok.Otelin kötülüğü ayrı mevzu ama; standart esnafların satana kadar yalanı ve dolandırıcılığı taktiği ile müşteri gelene kadar aradığında, kaydı alınırken denmeyen veya denmiş olanın tersine durum olan bir yerden her sorun olabilir.Çünkü, gerçeği deseler, müşteri gelmeyecek, o yüzden yalana/dolana kılıf arayışları.Mümkünse uzak durun ve uzak tutun herkesi.

2024:01:09 17:41:01
Pınar İrdem

Pınar İrdem

Odada iki kişi kaldık, iki tane kart talep ettiğimizde reddedildik, her odaya tek bir kart verildiklerini beyan ettiler! Herkese kart verirsek başka müşterilere kart kalmıyor dediler!Odalar çok sıcaktı, yaklaşık 30 derece civarındaydı, kısılmasını talep ettiğimizde hayır dediler. Eskişehir soğuğunda balkon kapısını açıp yatmak zorunda kaldık ama bu kez de eğlence mekanlarının müzik gürültüsünden uyuyamadık.Deskte işlem yaparken başka bir müşteri odada sigara içildiği gerekçesiyle odasının değiştirilmesini istedi ama bu makul gerekçeyi de oda olmadığı gerekçesiyle reddettiler.Kararı okuyanlara bırakıyorum.

2023:12:22 13:09:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı