Modernity Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Modernity Hotel

Eskişehir Modernity Hotel, şehrin merkezinde konumlanmış modern bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, şehrin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sağlar.

Tarihçe

Modernity Hotel, 2010 yılında Eskişehir'in turizm potansiyelini değerlendirmek amacıyla açılmıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunarak kendini geliştirmiş ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve şık tasarım
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Eskişehir Modernity Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, otelimizin sunduğu ücretsiz Wi-Fi erişimi ve otopark imkanı da misafirlerimizin memnuniyetini artırmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Modernity Hotel Yorumlar - 1

user308908

Eskişehir Modernity Hotel Kumarhane oldukça şık ve modern bir otel. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyor. Personel ilgili ve yardımseverdi. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olduğu için oldukça avantajlıydı. Ancak odalar biraz küçük ve ses yalıtımı biraz zayıf olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

30 Eylül 2024
Asya Tülay Şahiner

Asya Tülay Şahiner

5 Yıldız mı? 3 Yıldız olan oteller bile emin olun çok daha iyi , oda temizliği banyo hijyeni sıfır denecek kadar, Duş başlığı kireçten bembeyaz olmuş lavabo musluğu paslı diş fırçanızı koyacak bardaklık olmadığı için odada ki kahve bardağını fırçalık yaptım. Kaldığım gecenin sabahında Kahvaltıdan da anlamıştım boşvermişlik bir durum olduğunu, çünkü çalışan kimse yoktu. İşim gereği sürekli seyahat ediyorum kaldığım oteller evim gibi oluyor.Akşam iş çıkışı dinlenmek için koşarak geldim temizlik yapılmamıştı. Konuyu resepsiyonda ki Tuğba hanıma bildirdim bana yapılmıştır dedi.. hayır dedim inanın yapılmamış isterseniz beraber çıkıp bakalım dediğimde tamam çıkıp bakalım dedi ukala bir şekilde, Odaya terlik istedim gelmedi diye söyledim tamam istediğiniz terlikse göndeririz dedi yine aynı ses tonuyla…Bir çok yerde kaldım böyle bir durum yaşamadım. Hiç bir konuda beklentinizi yüksek tutmayın lütfen verdiğiniz paranın karşılığını alamıyorsunuz maalesef .Şirketime bildireceğim bir daha buraya rezervasyon yapmasınlar listeden çıkarsınlar.

2023:12:25 18:07:17
Resul KÜÇÜKBAYRAM

Resul KÜÇÜKBAYRAM

5 yıldıza aldanmışız meğer, otele saat 16:00 'dan sonra gelmemize rağmen bir önceki misafirin geç çıkması gerekçe gösterilerek oda hazır olmadığı için odaya çıkamadık, yarım saat kadar lobide bekledik. Odada ciddi bir ısınma problemi var ve klima ortamı kesinlikle ısıtmıyordu, son yaşadığımız şok ise ertesi sabah kaldığımız odanın katında tadilat olmasıydı.

2024:01:24 07:29:49
Oguzhan Turker

Oguzhan Turker

Yılbaşından birkaç gün önce konakladık çok memnun kaldık. Odalar ferahlığı temizliği, çalışanların ilgisi çok iyiydi. Kahvaltısıda gayet güzeldi. Fiyat performans olarak değerlendirdiğimde çok iyi. Bir daha Eskişehir’e gittiğimde şüphesiz ilk tercihim olacaktır.

2024:01:02 13:40:34
Kiymet Curuk

Kiymet Curuk

Otel konaklamak için ideal,tek kusuru klimalarindan çok fazla ses geliyor uyumak imkansız.Klimayi kapatarak uyuyabildik. Çarşıya çok yakın her yere yürüme mesafesinde

2024:01:19 18:28:37
EMİNE ÖNAR

EMİNE ÖNAR

Odaların temizliği yeterli değil, halı çok pisti, banyoda duşakabin çok yıpranmış, tavanından su akmış, boyaları kabarmış, banyodaki havluları kokuyordu,ortak alandaki tuvalet temizlikleri yeterli değil.Yemekler orta seviyede.Bence tekrar gidilmesi düşünülecek bir yer değil

2023:11:08 09:03:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı