Grande Arte Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Grande Arte Hotel

Eskişehir Grande Arte Hotel, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Grande Arte Hotel, 2010 yılında Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli konaklama imkanları sunarak Eskişehir'in en popüler otellerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Misafirlerimize erken rezervasyon indirimleri ve paket fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Fitness merkezi ve spa imkanları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Eskişehir Grande Arte Hotel, konforlu konaklama imkanları, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumuyla iş veya turistik seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Grande Arte Hotel Yorumlar - 1

user308902

Eskişehir Grande Arte Hotel Kumarhane oldukça şık ve konforlu bir mekandı. Oyun seçenekleri oldukça genişti ve personel çok yardımseverdi. Ancak bazı makinelerin eski olması ve bazı oyunların yetersiz olması dezavantajlıydı. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

30 Eylül 2024
Selin Pertin

Selin Pertin

İki çocuklu 2 aile olarak konakladık. Öncelikle konumu harika. Tramvaya 1 dakika yürüme mesafesinde. Çarşısına da öyle. Avmye 2 dakika yürüme mesafesinde. Tam karşısında kocaman katlı otopark var otel müşterisi olarak indirimli yararlanıyorsunuz. Arabayı tatil boyu çıkartmadık diyebilirim. Tramvay ile her yere ulaşım çok kolay. Yeri kısacası harika. Otelin altında 1 bar ve 1 pastane var. İkiside muhteşemdi. Barın ambiyansı, dj setleri, yemekleri, kokteylleri ve servisi çok güzeldi. Patisserienin tatlıları ve kahvesi muazzam. Yine ambiyansı çok iyiydi ve iki tarafta da otel müşteri olarak indirim uyguluyorlar. Otel çok temiz. Odaları güzel. Yatakları ekstra büyüktü hatta devasaydı diyebiliriz. Bize yanyana iki oda verdiler ve bu iki odayı da kapsayan bir kapı daha vardı sadece bizlerin kartları ile açılan. Aile bölümü gibi bir şey yapmışlar ve bizim için kapılarımız açık iyi oldu. Oteli tavsiye etmemin ana sebebi bunlar değil. Sorun yaşamanız, beğenmediğiniz bir durumun olması veya bir eksikliğin olması hiç sorun değil asıl önemli olan bu durumlarda otelin tavrı. Rahatsızlığınızı veya eksikliği belirtmeniz ile mahçubiyet ve güler yüzle hemen sizin için düzeltiyor veya değiştiriyorlar. Otel personeli çok güleryüzlü ve hizmet odaklı. Biz çok memnun kaldık. Hem odalardan hem olanaklardan hem hizmetten hem de otelin konumundan. Yazın tekrar görüşmek üzere

2024:01:26 12:17:27
ERDAL ERDOĞAN

ERDAL ERDOĞAN

16-19 Ocak tarihlerinde 3 gece görev nedeniyle konakladık. Öncelikle ilk iletişime geçtiğim Furkan Bey'e, resepsiyondaki güleryüzlü arkadaşlara, odamızı her daim temiz tutan kat görevlilerine ve sabah kahlvaltı salonunda her daim ilgili arkadaşlara tşk ederim. Otel şehrin kalbinin tam ortasında. Daha merkezi bir yer olamaz. Otel girişten odasına kadar sanat sergisi gibi güzel ve etkili. resepsiyonda sıcak bir karşılama ile karşılaşarak başlıyorsunuz. Asansörler çok hızlı ve sessiz. Odalar standarttan daha büyük ve oldukça sıcak renklerle döşenmiş. Detaylar etkili. Portatif sehpaya kadar birçok detay artı katıyor. Banyo büyük ve ayrıca sıcacık. Odalar sessiz. Dış ses yalıtımı başarılı. Müşteri profili dingin ve gürültüden uzak kalmaya çalışan insanlar. Odada buzdolabı çok sessiz ve dolap içinde olduğu için ışığı sizi rahatsız etmiyor. Oda temizliği çok iyi. Kahvaltı abartılı değil ama doyurucu. Kendi otoparkı konum nedeniyle yok ama kapısının tam karşısı belediye katlı otopark ve küçük bir miktar karşılığında anlaşmaları var. Kapalı otopark olması güzel tabi. Kısaca ilk aklıma gelenleri yazdım. Keyifle kaldık keyifle ayrıldık...

2024:01:21 16:29:33
cevat güzeldere

cevat güzeldere

iş gezisi için konakladık. Odalar çok temiz ve geniş. Her türlü konforu sağlıyor. Fitnes ve havuz çok temiz ve bakımlı. Kahvaltıyı beğendim ama böyle bir otele hafif kalıyor.Çalışanları ayrıca kutlarım çok iyi iletişim ve hizmet sağlıyorlar. Tekrar gelsem tercih ederim.

2024:01:19 12:11:05
Kazım Burak CANKURT

Kazım Burak CANKURT

24.01.2024 …Bu 4. KonaklamamızVe kesinlikle Eskişehir’de bir otel arayışımız yok.Odalar temiz ve ferah…Lobiden restorana tüm personel güleryüzlü ilgili ve işlerini ÇOK İYİ yapıyorlar.Ve Eskişehir’in kalbinde heryere yürüme mesafesindesiniz….Daha ucuz konaklama imkanı var ama kendinizden ödün vermeyin bizce ;)Ekteki fotoğraf kahvaltı ederken çekilmiştir ☺️

2024:01:25 06:59:38
Dilek Yildiz

Dilek Yildiz

Çok temiz bir otel. Personel çok saygılı, güler yüzlü ve yardımsever. Harika iki gün geçirdik. Otelin havuz spa alanı ücretli. Otelde konaklama olduğu için giriş indirimli. Otopark belediyeye ait. Otel ile aynı sokakta İndirimli kullanılabiliyor.

2024:01:25 07:33:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı