Tymbris Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Tymbris Hotel

1998 yılında Eskişehir'de hizmet vermeye başlayan Tymbris Hotel, konforlu ve lüks konaklama imkanları sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Tymbris Hotel, Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde bulunan modern bir oteldir. 1998 yılında açılan otelimiz, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil veya dahil olmayan konaklama seçenekleri mevcuttur.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Spa ve fitness merkezi
Tymbris Hotel, Eskişehir'de konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerimizin memnuniyeti ve konforu her zaman önceliğimizdir. Şehir merkezine yakın konumu, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Tymbris Hotel'i tercih etmek, unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Tymbris Hotel Yorumlar - 1

user308886

Eskişehir Tymbris Hotel Kumarhane oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Otelin genel temizliği ve konforu oldukça başarılı. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyor. Personel ilgili ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve çeşitli. Kesinlikle tekrar tercih edilecek bir otel.

30 Eylül 2024
Mertcan Çağlar

Mertcan Çağlar

Her sey cok güzel, ucretsiz vale hizmeti , konumu ve kahvaltısi guzeldi.Tek ısınma klimalar yetersiz kaliyor.

2024:01:14 12:20:49
azigun b

azigun b

Lokasyon süper , tam merkezde . Temizlik iyi ,personel çok nazik ve misafirperver . Standart oda boyu epey küçük , kahvaltı ortalama . Twin yatak birleştirilmiş lakin farklı bir yatak pedi kullanmanızı tavsiye ederim yataklar ayrılıyor.. Saygılar.

2023:11:12 15:01:15
Sevim

Sevim

22 eylül 2023 de konakladığımız Tymbris otel den çok memnun kaldık.Çok kısa bir sürede tertemiz odamıza yerleştik.Kahvaltı güzel .Çeşit bol.Çaylar nefisti.Tavsiye ederiz.Oda banyo yatak pırıl pırıldı.Çok çok memnun kaldık. Aytuğ bey ve oda görevlilerine ,odamızda unuttuğumuz değerli bir eşyamızı bize haber verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

2023:10:02 04:09:42
ESKİŞEHİRLİ JAPON

ESKİŞEHİRLİ JAPON

MERHABALAR öncelikle ESKİŞEHİRe gelip otel konaklama yeri arayan araştıran misafirlere bir bilgi sunmak isterim size bu otelde ilk açıldığı günden bu güne konaklamis bir müşteri olaraktan size biraz TYMBRIS HOTEL ve başarılı personel ve hizmetinden bahsetmek isterim öncelikle hostel lokasyon olarak şehrin tam merkezinde ulaşım açısından tren garında yakın bir mesafede eğlence mekanları alternatifli yeme içme restaurantlari espark avm hemen yanı başınızda tramvay ve durağı yakın ulaşım için avantaj şehir yürüme mesafesi ile gidilecek yerler program dahilinde yakın olan yerler gidilebilir otele ilk giriş yaptığınız andan itibaren kendinizi çok özel ve iyi hissettirecek bir karşılama sizi bekliyor olacak onemsenecek kibar ve nazik bir biçimde size yardımcı olacak başta resepsiyon ve tüm otel personeli sizi iyi hissettirecek ve beklentilerinizi fazlası ile karşılayacaktır otel her ne kadar fiyat performans oteli olarak gorulsede gerçekte vermiş olduğunuz ücretin fazlasını hizmet olarak aldığınızı görecek buda sizi iyi ve mutlu hissettirecektir bu otelin çözüm odaklı personeli tüm eksik ve sorunlarınızı soylediginizde size yardımcı olacak yardımcı olamadıklarını sorumluluk bilinci altında sizi onemseyerek not alacak bir sonraki konaklamanizda bu husus sizlere olumlu yönde hatirlatilacaktir bu otel benim açımdan ESKİŞEHİR de kalinabilecek 2 otelden ilkidir ve her zaman ilk tercihim olacak gulumseyiniz ESKİŞEHİR ve TYMBRIS HOTEL DESINIZ ESKİŞEHİR E HOŞ GELDİNİZ 😊👍🖒👏

2023:09:09 11:26:45
E

E

Tek kişilik odada iki gece kaldım söylendiği gibi küçük olduğunu düşünmüyorum sonuçta tek kişilik oda. Oda oldukça temiz, açık büfe kahvaltısı tatmin edici ve çalışanları çok güleryüzlü sırf bunun için bile olabilecek sorunlar görmezden gelinebilirr. Araç parkı için çok yer yok zaten eskişehirde araç park etmek hemen hemen her yerde sorun. Verilen hizmet için teşekkür ederim.

2023:08:29 09:54:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı