Ramada Encore by Wyndham Eskisehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Ramada Encore by Wyndham Eskisehir

Ramada Encore by Wyndham Eskisehir, Eskişehir şehrinde konforlu ve modern bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunan otel, iş seyahatleri, tatil ve diğer konaklama ihtiyaçları için ideal bir seçenektir.

Tarihçe

Ramada Encore by Wyndham Eskisehir, uluslararası otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts'e aittir. Otel, Eskişehir'in merkezi konumunda yer almakta olup, şehrin tarihi ve kültürel yerlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Standart oda fiyatları
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri
  • Özel indirimler ve kampanyalar

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Fitness merkezi ve spa olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Ramada Encore by Wyndham Eskisehir, misafirlerine konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunar. Modern olanakları, merkezi konumu ve yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Ramada Encore by Wyndham Eskisehir Yorumlar - 1

user308880

Otelin konumu çok merkezi ve kolay ulaşılabilir. Otelin genel temizliği ve odaların düzeni gayet iyiydi. Personel ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı çeşitleri yeterliydi ve lezzetliydi. Kumarhane bölümü de oldukça eğlenceliydi. Tek olumsuz yanı oda fiyatlarının biraz yüksek olmasıydı.

30 Eylül 2024
Ecem

Ecem

Yorumlar korkutmuştu fakat memnun kaldık. Konumu iyi, otogardan gelecekler için direkt tramvay geliyor ve temassız kart geçiyor toplu taşımada. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Açık büfe kahvaltısı var gayet iyi ve çeşitli. Odalar temiz ve ihtiyaçlar günlük olarak yenileniyor. Sadece wclerde bir koku oluyor zaman zaman ama sanırım bu konu Eskişehir’le alakalı olabilir emin değilim.

2023:09:04 17:02:31
Bülent KIRCA

Bülent KIRCA

Otel beş yıldızlı değil,fakat çalışanları kesinlikle beş yıldızlıydı, Güleryüz, hızlı servis, özellikle akşam yemeği harikaydı, aşçısı ni özellikle tebrik ediyorum, otel konumuda çok iyi. Eskişehir de kalınacak çok iyi bir seçenek...

2023:09:09 04:17:23
yasin aktaş

yasin aktaş

Eskişehirde 2 hafta kaldık, kahvaltı gerçekten mükemmel, mutfak ve restoran ekibi başta olmak üzere tüm personel ilgili ve güler yüzlü. 2 hafta boyunca kendimizi evimizde gibi hissettik. Tüm personele özellikle mutfak ekibine çok teşekkür ederiz.

2023:07:12 21:45:13
Huseyin SAG

Huseyin SAG

Net Çok Temiz, dış mimari sizi aldatmasın odalar gayet güzel ferah ve kullanışlı. Emsallere göre fiyatının üzerinde bir işletme. Tavsiye ederim.

2023:08:03 20:53:28
Zeynep Yvz

Zeynep Yvz

Konumu merkezi calisanlar güleryüzlü.Acik büfe kahvaltilari zengin. Egitim icin gidip tatilimi bir gün daha uzatmak durumunda kaldim ama rahat hissettigim ve memnun kaldigim icin ayni otelde konakladim civar otellerden temizlik, konum, kahvalti ve bir cok anlamda cok cok iyi :)

2023:06:28 07:31:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı