Hangover Central Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Hangover Central Hotel

Eskişehir Hangover Central Hotel, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Hangover Central Hotel, 2010 yılında Eskişehir'in turistik ve iş merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli konaklama imkanları sunarak kendini sürekli olarak yenilemekte ve geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Misafirlerimize erken rezervasyon indirimleri ve paket fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Fitness merkezi ve spa
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Eskişehir Hangover Central Hotel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilir, modern ve konforlu odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca otelimizin sunduğu restoran, bar, fitness merkezi ve spa gibi hizmetlerle de keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Hangover Central Hotel Yorumlar - 1

user308874

Eskişehir Hangover Central Hotel Kumarhane oldukça keyifli bir mekan. Oyun seçenekleri oldukça geniş ve çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Atmosferi de oldukça hoş. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

30 Eylül 2024
Can Oğuzorhan

Can Oğuzorhan

Otel tam anlamıyla rezalet. Tek istediğim temiz bir yatak ve sıcak bir duştu. Odaya girdim pikeyi kaldırdım ve çarçafta kıl ve toz vardı. Resepsiyon ile görüştüğümde çarşaf gönderelim sen değiştir dediler. Parayı veren benim ben niye çarşafları değiştiriyorum. Bunu hangi yüzle söylüyorsunuz? Odaymı değiştirdiler ve tuvaletinin tavanı akıtıyordu ve oranın yatağı da pisti. Tekrar önceki odaya yönlendirdiler(zor bela çarşafları değiştirdiler). Duşa kabin kapısı elimde kaldı. O kadar eski ve bakımsız bir otel. Geceleyin bile uyuyamazsınız sürekli gürültü geliyor. Çalışanların tavırları çok çirkindi. Biraz daha az paraya daha iyi otellerde kalabilirsiniz. Sakın tercih etmeyin bu oteli

2024:01:06 14:54:39
Efeberk çeker

Efeberk çeker

3 kişilik odada kalma fırsatımız oldu. Odanın büyüklüğü gayet yeterli. Orta katlarda kaldığımız için alt ve üst mekandan ses gelmedi. Lakin odanın ses izolasyonu çok zayıf :) Tren garına, barlar bölgesine ve çaya yakın. Eskişehir de toplu taşıma kullanmak için güzel bir yerde. Fiyat performans.

2023:12:11 01:44:07
Ahmet tkara

Ahmet tkara

İl dışından misafiriniz geldiğinde götürmek istemeyeceğiniz bir yer içeri almama alışkanlıkları mevcut sizi potansiyel tehlike görüyorlar herhalde.Boşu boşuna kendinizi izah etmek zorunda kalabilirsiniz.Hafta içi hafta sonu insanlara ayrım yapıyorlar.

2024:01:14 07:10:50
Tolga Cavus

Tolga Cavus

Otelin tek güzel olayı konumu, ama keşke 3 5 daha fazla para verip başka otelde kalsaydım dedim. Gezmek için geldim otel önemli değil desemde oda o kadar bakımsızdı ki anlatamam. Sigara kokusu, her yer kirli banyo, havluyla saçımı kuruttum saçıma pis bir koku sindi. Kahvaltısı güzeldi ama masalar pisti, roof'u güzeldi personel ortalama seviyede tekrar gidermiyim derseniz asla!!! Aslında otel kafe ve Restoran işinin yanında otel hizmeti de verelim diye kurulmuş

2023:10:20 12:27:59
Hüseyin zen

Hüseyin zen

Konum olarak çok güzel mevkide.Odalar geniş ama klima mevcut değil. Odanın havasını değiştirmek için cam açmanız gerek.Oda temizliği yüzeysel olarak temiz ama çekmecelerin üst tarafına sakın eliniz, kıyafetiniz değmesin. 2 yıldır dokunuş bile yapmamış olabilirler.Evet gelelim en memnun kalmadığı yere. Otelin bütün barlarına yemek ve içecek için gittim. Hepsi aynı durumda. Masalar pis. Yapış yapış. Bardak istersin bardaklar rezalet. Kahvaltıya gidersin. Kahvaltı gelir. Ekmek 10 dk çay kahvaltı bittikten sonra gelir. 2 gün kahvaltı yaptım ikisindede aynı durum. Gidecek arkadaşlar bunları göz önünde bulundursunlar.

2023:10:24 11:57:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı