ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ

ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ, Eskişehir şehrinde direksiyon tamiri hizmeti veren bir işletmedir. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tamir ve bakım işlemlerinde şeffaf bir fiyat politikası benimseyerek müşterilerine güven vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve garantili hizmet
  • Hızlı ve güvenilir tamir işlemleri
  • Geniş yedek parça stoğu
ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Direksiyon tamiri konusunda uzmanlaşmış olan işletmemizi tercih ettiğinizde aracınızın güvenliği ve konforu için en doğru adımı atmış olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı ESKİŞEHİR DİREKSİYON TAMİRİ Yorumlar - 1

user308868

Eskişehir'de direksiyon tamiri için tercih ettiğim yer. Uygun fiyatları ve hızlı hizmeti ile memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan bir ekipleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Sedat KALAV

Sedat KALAV

Kaç yer gezdim ustadır bilir diye çözen olmadı, Ahmet Usta mı buldum direksiyondan gelen tıklama sesini 5dk da çözdü, para bile almadı ama çok duamı aldı. Diğerlerine kalsa direksiyon kutusu bile değişecekti. Direksiyon tamiri konusunda Ahmet ustayı bulun, buldurun. Çevreme eşe dosta tavsiye edeceğim güzel insan. Allah ondan razı olsun.

2023:09:24 10:57:16
Mehmet sabri Girici

Mehmet sabri Girici

Fiat Egea aracim icin Bozüyükten gittim. Diger ustalar direksiyon kutusu arızasından süphelendiler, Ahmet Usta'yı burdaki yorumlari okuyarak buldum. Cok güzel karşıladı arabaya bindi bi tur attı, direksiyon kutusu arizasi degil dedi beni baska bir ustaya yönlendirdi yönlendirdiği ustada sorunu nokta atısı buldu ses z rotundan geliyormuş. Allah razı olsun, boyle esnaflar artık pek kalmadı. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

2024:01:04 14:40:06
murat atinis

murat atinis

Focus 3 model aracımın elektrikli direksiyon destek arızası için gittim. Kart tamiri ile problem çözüldü. Ne servisin istediği uçuk rakamları ne de bu işin ehli olduğunu iddia edenlerin istedikleri 15-20 binleri vermek zorunda kaldım. Eline emeğine sağlık Ahmet Usta.

2023:12:02 07:02:18
Ertan Kale

Ertan Kale

İşinin ehli güler yüzlü bir esnaf önce tamir yolu sonra değişim ile işi çözüyor teşekkürler eskisehir direksiyon

2024:01:23 21:39:25
Aziz Gökçe

Aziz Gökçe

Opel meriva eps arzası için tavsiye üzerine gittiğim Ahmet abi işinin ehli doğru,dürüst,samimi kendisine çok teşekkür ederim işinde başarılar diliyorum direksiyon tamirinde tek adres olarak öneririm

2023:09:24 09:03:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı