Questa Thermal & SPA Hotel Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Questa Thermal & SPA Hotel

Questa Thermal & SPA Hotel Eskişehir, şehrin merkezinde konumlanmış lüks bir termal oteldir. Misafirlerine termal olanaklar sunan otel, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi vaat etmektedir.

Tarihçe

Questa Thermal & SPA Hotel Eskişehir, 2010 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Termal olanaklardan faydalanmak için ek ücret talep edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Termal havuzlar ve spa olanakları
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Fitness merkezi ve açık hava aktiviteleri
  • Konferans ve toplantı salonları
Questa Thermal & SPA Hotel Eskişehir, şehrin stresinden uzaklaşmak ve dinlenmek isteyen herkes için ideal bir konaklama seçeneğidir. Termal olanakları ve lüks hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Questa Thermal & SPA Hotel Eskişehir Yorumlar - 1

user308838

Eskişehir Questa Thermal & SPA Hotel'de kumarhane bulunmaması sevindirici bir detay. Otelin temizliği, konforu ve hizmet kalitesi oldukça memnuniyet vericiydi. Personelin ilgisi de oldukça olumluydu. Kesinlikle tekrar tercih edilebilecek bir otel.

30 Eylül 2024
sabri polat

sabri polat

Eskişehir'de yaşamama rağmen şehirdışından gelen arkadaşlarımızla keyifli bir gün geçirmek adına 10 kişilik bir kafile ile 13 ocakta otelinizde bir gece konakladık. Daha ilk rezervasyondan itibaren konakladığımız süre içerisinde bizimle ilgilenen tüm personel arkadaşlar büyük bir titizlik ve kibarlıkla soru ve sorunlarımız ile ilgilendi. Spa bölümünde çalışanlar arkadaşların bize gösterdiği ilgi için ayrıca çok teşekkür ederim.Hem otelin hem odaların hemde spa bölümünün temizliği 10 üzerinden 10. Havuz bölümünde termal suyun sıcaklığı biraz az olduğunu düşünsemde hem çok ferah hemde temiz. Sauna hamam tuz odası duşlar yeterli büyüklükte ve temizdi. Belki soyunma odaları biraz daha büyük olabilir.Sabah kahvaltısında restaurant bölümünü kullandık. Yiyecekler hem kaliteli hemde lezizdi. Sadece sıcakların biraz daha fazla olmasını beklerdim.Demem oki Eskişehir'e konaklamak için tercih edeceğiniz ilk yer olabilir. Aynı zamanda termal su ile konaklamınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz.

2024:01:16 16:48:37
Ugur Savas

Ugur Savas

Otele dün giriş yaptık, 3 gece kalacağız, şu ana kadar herşeyden çok memnunuz Antalya'dan gelirken Afyon termal otelleri yerine burayı tercih ettiğimiz için şu ana kadar çok memnunuz. Otel merkeze uzak ama arabasız bile ulaşım çok kolay, şehir merkezden otele varış yaklaşık 15-20 dk. Kahvaltı yeterli, doyurucu ve lezzetliydi hizmet ve karşılama da iyi. Bugün spa ve alacarte restaurant denedikten sonra memnun kalacağımızı düşünüyoruz. Spa ve restaurant da karşılama, ilgi ve alaka çok hoştu, personel seçimleri otelde çok başarılı, sadece resepsiyon da daha güleryüzlü ve sıcak karşılama beklerdik. Bu güzel oteli Eskişehir'e kazandırdığınız için teşekkürler.

2024:01:16 07:49:58
Gülcan Uslan

Gülcan Uslan

Personel güler yüzlü ve yardımseverdi çok memnun kaldık.Mutfak çok iyi yemekler kaliteli, personel oldukça ilgili, şef çok başarılıydı.Spa temiz ve bakımlıydı sadece bazı yerler nemden dolayı aşınmıştı buda biraz eski havası veriyordu.Odalar temiz ancak bazı eksikler vardı. Diş fırçası, macun, bornoz gibi şeyleri resepsiyondan istemek zorundasınız odada bulunmuyor. Banyo lifi hiç yoktu.Odanın barında sadece su vardı. Soda, meyve suyu gibi şeyler bulunmuyordu.Resepsiyon müdürü Ahmet bey çok ilgili ve yardımcıydı kendisine ayrıca teşekkür ederim.Tüm personele teşekkür eder kolaylıklar dilerim. 🙏

2024:01:20 10:36:30
Rana Sinem Aytaş

Rana Sinem Aytaş

Yılbaşını da geçirecek şekilde 3 günlüğüne gittik. Yılbaşı balosu hariç her şey şahaneydi. Otel tertemiz, restoran, spa, temizlik personeli, resepsiyon olmak üzere tüm personel son derece güler yüzlü, oda ferah ve konforluydu çok memnun kaldık. Restorandaki yemekler de şahaneydi. Fakat yılbaşı organizasyonu tam bir fiyaskoydu şok olduk. Barış Arda ve orkestrasıyla başladı gece, bir tek o kısmı güzeldi. Ardından geçen iki saat, modern dans grubu diye lanse edilen dansçı olduklarına asla ikna olmadığım üç hanımefendinin son ses verilen oyun havalarıyla insanları dans ettirmeye çalışmalarıyla geçti. Saatlerce aç kaldık. Gelen yemek de bu oyun havaları eşliğinde geldi. Yani müzik sıralaması bile organize edilememiş. Assolist olarak çıkan Aydan Kaya’ya ne halimiz kaldı açlıktan ne de düzensiz müzikten başımız kaldırdı. Zaten salon 12’den sonra boşaldı. Aydan Hanım da eğlendirmek istese de ağır şarkılar söylemek zorunda kaldı. Onun bir suçu yok tabi organizasyon kurbanı. Göya yılbaşı menüsü yapılmış, meze tabağı güzeldi ancak meze tabağı gidince saatlerce yemek gelmedi tabaklar bomboş bekledi. En ucuz yerde bile bir çerez bulursunuz masada. Hiçbir şey yoktu gelen davetlileri saymamaktır bu. Kim yaptıysa kim onayladıysa bu organizasyonu güzelim otelin adını kirletmekten başka bir şeye yaramaz. Bir daha asla özel bir organizasyonda tercih etmeyiz. Edilmemesini de gönül rahatlığıyla öneriyorum. Kaldı ki günlerdir yılbaşına hazırlanılıyordu hiçbir şey anlamadık nasıl bir hazırlık bu. Şef Mehmet Kaçmaz’a, masamızı istediğimiz şekilde ayarlayan Salih Bey’e ve otel için ilk görüşmeyi yaptığım İrem Hanım’a tatilimiz süresince ilgileri için özellikle teşekkür ediyorum.

2024:01:01 14:05:17
Ayşen Şimşek

Ayşen Şimşek

Her şeyden çok memnun kaldık odalar ve otel çok temiz. Sakin kafa dinlemelik bir otel spa bölümünde tuz odası hamam sauna masaj havuz var resmen yenilendik. Kahvaltı açık büfe çeşitler yeterli ve çok lezzetli. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü işlerini biliyorlar. Her şey için çok teşekkürler tekrar gelicez

2024:01:20 07:28:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı