Atos Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Atos Otel

Atos Otel, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Atos Otel, 2005 yılında Eskişehir'in merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek hizmetlerini sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Atos Otel, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Otel, her bütçeye uygun oda seçenekleri ile misafirlerine ekonomik bir konaklama deneyimi sunar.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Atos Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehrin tüm önemli noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca modern ve konforlu odaları, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla Atos Otel, Eskişehir'de konaklama tercihiniz olmalıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Atos Otel Yorumlar - 1

user308806

Eskişehir Atos Otel Kumarhane oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Otelin konumu çok merkezi ve oda temizliği oldukça başarılı. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Tek olumsuz yanı ise bazen kumarhane bölümünde yoğunluk olabiliyor ve oyun masalarında beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

30 Eylül 2024
hakan durgun

hakan durgun

Otel bakımsız, çift kişilik odada tek kişilik iki yatağı birleştirip çift kişilik yatak yapmışlar. Tuvalet ve banyoda sabun vs yoktu. Oda aşırı soğuktu gece 2 kez resepsiyonu aradım açan olmadı tavsiye etmiyorum.

2024:01:15 13:09:01
Hilal Öner

Hilal Öner

Eşimle 2 gece konakladık ve odalar çok soğuktu. İlk gün titremekten uyuyamadık. Klimanın kumandası yoktu. Sorduğumuzda arızalı olduğu söylendi. Petekler akşam 20.30 dan itibaren açılıyormuş yalnız petekler odayı maalesef ki ısıtmıyor. 2 gün odanın çok soğuk olduğunu söyledik ve bize ısıtıcı verdiler bunun için teşekkür ederiz. Odada saç kurutma makinası yoktu resepsiyonu arayıp sorduğumuzda banyoda var dediler ama olmadığını söyledim. Odaya saç kurutma makinası getirdiler. Sabah kahvaltıda ekmek yok dendi ama 15 dk içerisinde ekmek getirdiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim ama otelden pek memnun kalamadım.

2023:12:22 19:57:34
ElifBeyza ÇETİN

ElifBeyza ÇETİN

Otele girmeden 3 gün önce konumu ve kahvaltı dahil olması sebebiyle rezervasyon yaptırdık. Otobüsümüz sabah saat 6:30 da eskişehir otogarına giriş yapacağı için oteli önden erken giriş yapabilir miyiz diye sormak için aradık. Telefonda görüştüğümüz hanımefendi 200 TL ekstra erken giriş ücreti ödediğimiz takdirde erken giriş yapabilirsiniz dedi. Biz de kabul ettik. Otele gittiğimizde ise resepsiyonda bulunan farklı bir kişi kendisine böyle bir bilgi gelmediğini ve erken giriş ücretinin 400 TL olduğunu söyledi. El mahkum kabul ettik. Sonrasında bizi geçici bir odaya alacağını ve saat 12 den sonra başka bir odaya geçeceğimizi söyledi. Yol yorgunluğunu attıktan sonra kahvaltıya indik. Kahvaltı asla fotoğraflarda gördüğünüz gibi değil aşırı yetersizdi. Zeytin peynir domates salatalık ve kızarmış ekmekten oluşuyor. 3 gece 4 gün konakladık ve her gün kahvaltı bu şekilde idi. Bizi geçici olarak aldıkları odada gerçekten pisti. Odanın temizlenmesi için talepte bulunduğumuzda sadece yataklar toplanmıştı asla kirli örtüler ve battaniyeler değiştirilmemişti. Konum olarak güzel başka bir artısı yok. Çalışanlar olarak piercingli arkadaş hariç diğer çalışanlar yardımcı olmaya çalıştılar onlara da teşekkür ederim.

2023:11:07 13:50:36
Ramazan Lekesiz

Ramazan Lekesiz

Konum olarak şehir merkezinde bir yanında porsuk çayı manzarası bir yanında toplu taşıma tramvay durağı hemen aşağıda. Çok iyi insanlardı odalar pırıl pırıldı güzel kokuluydu. Havlular paketinden yeni açılmış çok güzel kokuyordu. Televizyon son model plazmaydı. Oda temizliği hergün yapılıyor. Havlular ve yatak örtüleri hergün yenisiyle değiştiriliyor. Kahvaltıda çok çeşit barındırıyor. İsraf olmasın diye tabak olarak servis ediliyor doymazsan bir tabak daha alabiliyorsun bu özelliği çok beğendim. İsraf karşıtı bir hotel. Ayrıca banyodaki şampuanlar en pahalı ve kaliteli marka tercih edilmiş. Kozmetik sektöründe olduğum için anlamam çok kolay oldu. Gerek kahvaltıda olsun gerek oda temizliğinde olsun ismini bilmediğim için böyle belirteceğim kusura bakmayın; kilolu bir bayan birşeye ihtiyacımızın olup olmadığını sürekli sorarak bizi 3 gün boyunca yalnız bırakmadı. İsmini sormak aklıma gelmedi. İsmini öğrenmek isterim ama. Özellikle kahvaltıda bize çok iyi baktı ve bize süper servis etti. Oda temizliğinde ise herşeyi düşünmüş sağolsun terlikten. Yedek havlulara kadar. Diğer temizlikte çalışan bayanlar bize birşey sormadı birşeye ihtiyacımızın olup olmadığını, o kilolu bayan dışında. Şimdiye kadar gittiğim gerek 5 yıldızlı hotel olsun hiçbir hotelde böyle cana yakın ve birşeye ihtiyacımızın olup olmadığını soran bir kişiyle henüz karşılaşmadım. 10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim. 10 yıldızı hakeden bir hotel ve çalışan o bayan. Birde resepsiyondaki bahan sürekli bizi görmesine rağmen elimizde her çanta gördüğünde çıkışmı yapacaksanız diye 4 defa sordu bu özellik dışında diğer herşeyden memnun kaldık. Diğer söylenenlere kulak asmayın bizzat 3 gün boyunca kendim şahit oldum.

2023:09:24 15:51:57
Buse Akpınar

Buse Akpınar

Konum ve manzarası çok iyi. Birçok yere yürüme mesafesi diyebilirim. Odası da gayet iyiydi. Tek sıkıntısı klima çalışmıyordu ve Eskişehir soğuğunda zorlandık. Kahvaltı çeşitliydi fakat temiz değildi. Tabaklar ve bardaklar da aynı şekilde hijyenik değildi.

2024:01:01 14:00:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı