Osman Oto – Eskişehir Volkswagen Özel Servisi – Eskişehir Skoda-Seat Özel Servis

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Osman Oto - Eskişehir Volkswagen Özel Servisi - Eskişehir Skoda-Seat Özel Servis

Osman Oto, Eskişehir şehrinde bulunan özel bir otomobil servisidir. Volkswagen, Skoda ve Seat marka araçlar için özel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Osman Oto, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Eskişehir'de otomobil sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Osman Oto, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, yapılan işin detayına ve aracın marka-modeline göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Volkswagen, Skoda ve Seat marka araçlar için özel servis hizmeti
  • Uzman ve deneyimli teknisyenler
  • Kaliteli yedek parça ve ekipmanlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Osman Oto'yu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile aracınızı güvenle teslim edebilir ve sorunsuz bir şekilde geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Osman Oto – Eskişehir Volkswagen Özel Servisi – Eskişehir Skoda-Seat Özel Servis Yorumlar - 1

user308802

Eskişehir Osman Oto gerçekten güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı buraya götürdüğümde her zaman sorunsuz bir şekilde tamir ediliyor ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Hasan şanverdi

Hasan şanverdi

aracımda ses geliyor diye osmon otoya götürdüm salıncak rot başları değişti araçtaki ses düzelmedi sonra ses eksoz dediler eksozda komple değişti salıncak sökerken vida içinde kırıldı o vidayı çıkarmak için aracımın salıncağın bağlantı yerini kestiler aracım sabah benzinde çalişmiyor diye sente yle oynandı şimdi aracım gitmiyor %50 performans düştü yakıt tüketimi çok artı araç titriyor gaz yemiyor asla tavsiye etmiyorum. verdiğim parayı boşa verdim aracım eskisinden kötü şuanda

2024:01:23 19:27:31
Onur Başdemir

Onur Başdemir

2011 Model Seat İbiza 1.4 Benzinli aracımda ki titreme sorunu için geldim, Eskişehir de yabancıyım nereye gideceğimi bilmezken google yorumlara bakarak OsmanOtoyu tercih ettim ve iyi ki dediğim bir yer oldu. Sorunum 15 dakika içinde çözüldü ve çok ilgiliydiler. Bu devirde bu düzende iş yaşan işletmelere rastlamak çok zor, tekrar teşekkür ederim. Güvenilir, işini iyi bilen ve teknik donanımlara sahip güleryüzlü bir işletme, içiniz rahat etsin istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

2023:11:08 09:53:03
Tarkan Akıner

Tarkan Akıner

Osman Ustaya bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. İyi ki gitmişim. Skoda Octavia aracımın 120.000 km ağır bakımını yaptı, yetkili servisin istediği ücretin yarısına evet tam yarısına halletti sağolsun. Aklınıza bişey gelmesin, kullandığı malzemeler ve yağlar 1. kalite, kendi gözümle gördüm. Dükkan 10 numara, pırıl pırıl, personel 10 numara, saygılı terbiyeli, çay kahve hep hazır. Sağol Osman Usta, Eskişehir’de hem bir dost hem de iyi bir usta edindik👍👍👍

2023:01:18 11:00:19
Serkan Demirtaş

Serkan Demirtaş

Wosvogen T5 aracım var 130 Luk diye kimse bakmadı sanayide Osman ustaya götürdüm sağ olsun kardeşim aracımın bütün sıkıntılarını giderdi aldığı para helal olsun insanlığı gerçekten dürüst koca sanayide wosvogen ustası benim için Osman oto tek adres

2021:01:11 09:19:42
Es-es 2626

Es-es 2626

Aracımla İstanbul dan Ankara istikametine giderken aracım arıza yaptı kimsenin bulamadığı arıza tespitini hemen yaptılar ve güvenilir hustalıklarıyla memnun bıraktılar Eskişehir de birnumara diyebilirim

2021:01:11 09:27:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı