KİRAZOĞLU OTOMOTİV

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Eskişehir Kirazoğlu Otomotiv

Eskişehir Kirazoğlu Otomotiv, 1995 yılında kurulmuş bir otomotiv firmasıdır. Şehirdeki en köklü ve güvenilir otomotiv firmalarından biri olarak bilinmektedir.

Tarihçe

Firma, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla Eskişehir halkının güvenini kazanmıştır. Otomotiv sektöründeki deneyimi ve uzman kadrosuyla her türlü otomobil bakım ve onarım hizmetini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kirazoğlu Otomotiv, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarında şeffaflık ve dürüstlük esas alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Eskişehir Kirazoğlu Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Otomobilinizin bakımı ve onarımı için güvenilir bir adres arıyorsanız Kirazoğlu Otomotiv'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı KİRAZOĞLU OTOMOTİV Yorumlar - 1

user308788

KİRAZOĞLU OTOMOTİV Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titizlikle yapılıyor. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
İbrahim Yıldırım

İbrahim Yıldırım

Aracımın periyodik bakımını temiz titiz Güler yüzlü hizmeti Eskişehir de tek adres Kirazoglu otomotiv derim

2022:08:27 17:50:44
Hasan Yenigün

Hasan Yenigün

Aracım golf 7, Mehmet ustanın titiz ve temiz işçiliğinden çok memnun kaldım her ince ayrıntısına kadar bilgilendirip yardımcı oldu hiç bir şekilde aklım aracımda kalmadan telefon etmesini bekleyip aracını teslim almaya gittiğimde kafam rahat şekilde aracımı teslim aldım çok memnun kaldım çok teşekkür ediyorum aracını bu dükkana getirecek olan arkaşlara tavsiye ediyorum 👍🏻👍🏻👍🏻

2023:02:27 13:28:37
Mehmet Yanık

Mehmet Yanık

Uygun fiyatla hatasız işçilik 2 senedir araç bakımlarını gönül rahatlığıyla yaptırıyorum herkese tavsiye ederim sanayinin nadir kalan ustalarından

2022:09:02 09:27:51
Tuncay Yildiz

Tuncay Yildiz

Herkeze iyi günler kirazoglu otomotive arabami getirdim isini temiz yapiyorlar hizmeti harika herkeze tavsiye ederim akif kardesime verdigi hizmetten dolayi tsk ederim hayirli isler bol kazanclar diliyorum

2022:08:22 08:40:13
nuri kirazoğlu

nuri kirazoğlu

Mehmet Akif ustam özellikle güler yüzünüz ve dürüst esnaflığınızdan dolayı teşekkür ederim.Bu şekilde devam etmenizi temenni ederim. Hayırlı bereketli ve bol kazançlar dilerim.

2021:03:21 12:05:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı