Anemon Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Anemon Eskişehir

Anemon Eskişehir, Eskişehir şehrinde bulunan lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Anemon Eskişehir, 2010 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, Eskişehir'in merkezi konumunda yer almakta olup, şehrin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Anemon Eskişehir, konuklarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla da hizmet vermektedir. Otelde konaklama fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern tasarım
  • Konforlu ve şık odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Anemon Eskişehir, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmak için her detayı düşünerek hizmet vermektedir. Şehrin merkezi konumunda olması ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Anemon Eskişehir Yorumlar - 1

user308786

Eskişehir Anemon Eskişehir Kumarhane oldukça şık ve konforlu bir mekan. Oyun seçenekleri oldukça geniş ve personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ayrıca restoran ve bar hizmetleri de oldukça kaliteli. Kesinlikle tercih edilebilecek bir kumarhane.

30 Eylül 2024
Violet

Violet

14.01.2024 tarihinde geldim otele bir okul gezisiydi.Yemekler kötüydü ve açık büfe açık büfe bile sayılmazdı çok az çeşit var.Gece 03.30 a kadar duran bir beyefendi var gece kapınızı açarsanız saldırıyor ve laf atıyor gece kabuslarıma girdi ve karnıma vurdu. gece 03.30 a kadar duran adam asansörün önünden tüm koridoru kolaçan ediyordu. Duş suyu sıcak değildi ve duş başlığı kötüydü.

2024:01:15 06:44:34
Kemal Dadaser

Kemal Dadaser

17/22.12.2023 tarihleri arasında iş seyahatinde otelde 8 kişilik ekip olarak konakladık. Otel ile ilgili söyleyebileceğim tek bir iyi yön konumudur. Eğitim için gelmiş iseniz Anadolu üniversitesine ve merkeze yakın bir oteldir. Otel ile ilgili deneyimlerinizi ise,- odalar çok dar. Ayrıca aydinlatma sifir odanın genel aydınlatması abajurlar ile yapılmış tavan aydinlatmasi sadece banyoda var orayada abajur koyamamislar muhtemelen. Işıkları söndürmek ve yakmak için tek tek abajur gezmek zorundasın .- odanın darligindan dolayi oda değişmek istedik değişim sağladılar temiz diye verdikleri odada birisi konakliyordu muhtemelen. Yatakta havlular, yerde seccade komidinde boş su siseleri vardı. Sonra tekrar değişim için indik sonunda görünümde temiz bir oda verdirler.-oda temizliği gittiğim tüm oteller içinde en berbatiydi. Odada cam önünde hali üzerinde 2 adet bisküvi ezilmiş oradaydı. Her gün oda temizliği için girdiler ve biz ayrılırken hala oradaydı. Bunuda bildirecektik artık ama oda değişmek ve birseyler bildirmekten yorulduğumu için bitmeden gitsek havasindaydik. Oda temizlenmesini gibi kirli havlular katlanarak geri kondugunu fark ettik.- kahvaltıda çeşit yoktu. Ama yenmez durumu yoktu. Ortalama bir kahvaltı diyebiliriz.- son olarak sadece oda ve kahvaltı verdiğin bir otelde minibarda bulunan suya 33 ml suya 35 tl almak mükemmeldi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:12:25 10:29:03
deniz özkılıç

deniz özkılıç

Nereden başlasam ki…Perşembe günü 5.kat housekeepingi çarşaf değiştirme ricamı 3 günde bir değiştiriliyor deyip reddetti.Konuyu resepsiyona ilettiğimde hemen değiştirildi ve hanımefendinin dediği gibi bir durum olmadığını söyledi.Ertesi gün dışarı çıkarken aynı housekeeping elemanı arkamdan bana söylenerek geldi ve asansörün sonunda bana “çarşafların bugün de değişmeyecek dimi yine pisletmedin dimi “dedi.Eleman resmen benimle pazarlık yapıyor…Değiştirirseniz sevinirim dedim ve bana “tamam ben bakar duruma göre karar veririm”dedi.Diyalog budur ve yorumu size bırakıyorum.Bir başka konu akşam havuza inmiştim 2 kulvar eğitimcilerin 1 kulvar bize bırakılmış:)Huzur için tatile geliyoruz,rahatlamaya sözde.Bütün öğretmenler öğrenciler bağırıyor gürültü cümbüşü.Arkadaşım kulvara oturdu bayan öğretmen hemen ona kızdı kulvarlara oturma diye bağırdı fakat kendi öğrencisi de oturmuştu kameradab izlenebilir ona hiçbir şey demedi.Tatilimde azar yedim.Gerçekten yanlış bir şey varsa ki hiç sanmıyorum öğretmen gitsin spa merkezinin çalışanına söylesib o bize gerekirse söyler.Usül budur.Checkout sırasında yemeğim için ödeme yaptım 100₺ fazla kesmişler çıktıktan 10 dk sonra fark edip oteli aradım resepsiyondaki kaba bayan beni ilgilendirmez ben napabilirim dedi.Gerekli yere aktarıb dedim.Bütün enerjimi emdi bu otel çok terbiyesiz çalışanlar var gram işini seven yok.Kahvaltıda çeşit yok kuru börekleri verip duruyorlar salatanın tadı bile yoktu.Kontrol etsin otel müdürü oteldeki pişmaniye bozuk yemyeşil 3 gündür aynısını koyuyorlar içine bakmadan.Rezil bir otel yemek elemanlar temizlik.Haram para yediler asla gelmeyin

2023:12:16 15:23:57
Erdem Yıldız

Erdem Yıldız

Resepsiyonda kimseyi bulamadik. Otel icinde arayarak bulduk sigara molasi vermisler gayet dogal verebilirler ama hep birlikte degil. Guleryuz asla olmadi. Odamizi 3 defa degistirmek zorunda kaldik. Bir kisilik odalara ikinci bir yatak koyup 2 kisilik yapmislar ve odayi inanilmaz daraltmislar. Bir hafta kaldik oda temizligi berbat otesiydi. Yataklar kirik ortasi cökmüs durumda nevresimler yirtikti. Minibarda yalniz su vardi ve uzerinde ikramimiz yaziyordu fakat cikarken tanesine normal fiyatinin yaklasik 15 kati fiyat talep ettiler. Aksam lobide sohbet ederken defalarca isiklari kapattilar. Sabah kahvaltisinda kotu duruma yalnizca tabak, kasik, catallarin kirini soyleyebilirim. Genel olarak kahvalti fena degildi. Mutfak personeli resepsiyondan daha ilgiliydi desem yeridir.Iyi birsey ekleyecek olursam yalnizca konumu derdim. Zaten sehir kucuk otelde dogal olarak heryere yakindi.

2023:12:25 10:27:43
Osman Küçükşahin

Osman Küçükşahin

Odalar temiz değil ve yeterince sıcak değil. Kısa ve net. Tavsiye etmiyorum. Bir otelde ısıtıcı olmaması karşısında hayranlığımı gizleyemedim. sabaha kadar donduğumuz yanımızda kar kaldı :)

2024:01:17 07:28:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı