Esdoğan Otomotiv — Bridgestone & Lassa Bayii

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Esdoğan Otomotiv — Bridgestone & Lassa Bayii

Esdoğan Otomotiv, Eskişehir şehrinde bulunan bir lastik bayisidir. Bridgestone ve Lassa markalarının yetkili satıcısı olarak hizmet vermektedir. Müşterilere yüksek kaliteli lastikler ve lastik bakım hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Esdoğan Otomotiv, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve kaliteli ürünleri ile kısa sürede müşterilerin güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Esdoğan Otomotiv, müşterilerine rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Bridgestone ve Lassa markalarının yetkili satıcısı
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ürünler ve hizmetler
  • Rekabetçi fiyatlar ve kampanyalar
Esdoğan Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, rekabetçi fiyatlar, uzman kadro ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Esdoğan Otomotiv — Bridgestone & Lassa Bayii Yorumlar - 1

user308782

Eskişehir Esdoğan Otomotiv'e aracımı bakım için götürdüm ve çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Bridgestone ve Lassa marka lastikler konusunda da çok yardımcı oldular. Oto tamir işlerini de hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
KÜBRA KÖŞKER

KÜBRA KÖŞKER

Çok memnun kaldım. Çalışanların hepsi güler yüzlü ve yardımsever. Çok hızlı bir şekilde de lastik değişimi yaptılar. Herkese tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler Cenk Bey.

2023:12:03 06:43:26
Coşkun Eroğlu

Coşkun Eroğlu

Çok memnun kaldık. Firmamızın tüm araçlarının lastik değişimlerini bu firmada yaptırıyoruz. Hem çok hızlılar, hem de çok titizler. Eskişehir'de daha iyi, daha temiz ve daha profesyonel bir yer yok. Dükkanın içi pırıl pırıl. Hem de çok büyük ve envaiçeşit jant ve lastik var. Kesinlikle lastik işiniz varsa ve Eskişehir'de iseniz, buraya uğramalısınız.

2023:11:14 10:52:04
Ufuk Demirtaş

Ufuk Demirtaş

Profesyonel iş yapıyorlar. Aracımı randevu saatinde aldılar ve 20 dakikada geri teslim ettiler.

2023:11:29 09:34:02
Efecan Kutlu

Efecan Kutlu

2016 yılından beri tereddütsüz geldiğimiz resmen ailemizin lastikçisi olan Erdoğan Otomotiv, yenilenen markası ve yüzü ile değerine değer katmış. Cenk Beye, işinde profesyonel ekibe ve Bridgestone 'a teşekkürler. Tertemiz tuvaleti, konaklama alanları ile ailecek bile gelinebilecek bir yer.

2023:11:16 10:03:39
Uğur Bayram

Uğur Bayram

Lastik borsası sitesinden aldigım lastikleri anlaşma gereği esdoğan otomativ de montaj yaptırdım.ustalar çok ilgili ve çok hızlı.hepsinin ellerine sağlık..

2023:08:19 14:17:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı