Otel Çınas

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Otel Çınas

Otel Çınas, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin merkezi noktalarına yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Otel Çınas, 2005 yılında Eskişehir'in turizm potansiyelini değerlendirmek amacıyla kurulmuştur. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otel Çınas, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Sezon ve oda tipine göre değişen fiyatlarla müşterilerine esnek bir fiyat politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık dekore edilmiş odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Otel Çınas, Eskişehir'e seyahat eden herkes için ideal bir konaklama seçeneğidir. Konforlu odaları, merkezi konumu ve uygun fiyatlarıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Otel Çınas Yorumlar - 1

user308780

Eskişehir Otel Çınas Kumarhane oldukça şık ve konforlu bir otel. Otelin konumu çok merkezi ve ulaşımı oldukça kolay. Odalar geniş ve temiz, personel ise son derece ilgili ve yardımsever. Kumarhane bölümü de oldukça eğlenceli ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir alan. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Sanne M

Sanne M

Bir gece için kaldık kahvaltı yoktu mutfak tadilattaymış bizim için sorun değildi . Tramvay 5 dak mesafede 15 dak içinde şehir merkezine kadar yakın . Otopark var. Resepsiyon daki geç çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

2024:01:16 20:42:24
Uğur

Uğur

2 gece konakladık,Olumsuzlar;Odalarda klima yok soğuk döneme denk geldiğimiz için şanslıydık.Sadece 1er adet su veriliyor.Banyoda uzun saç telleri gördük iyi temizlenmediğine işaretti. (3 erkek kaldık saçlar bize ait değildi :) )Sabahları kapının önünde sohbet ediyor personel bir üst kattaki odada olduğumuz için tüm ses odadaydı içtikleri tüm sigara odaya giriyordu.Ve gelelim en güzel şeye o da kahvaltı, fotoğrafta görüleceği üzere 2 dilim domates, salatalık, 2 dilim peynirden oluşan en komik kahvaltı şekillerinden biri çalıştığımız otelin personel kahvaltısı daha zengin :)Fiyat performans olarak bakılırsa iş görür kahvaltı var diye heveslenmeyin değil kahvaltı su bile yokAyrıca ilk gün dışarı çıkarken odanın temizlenmesini söyledik geldiğimizdeki görüntü ortada direkt bıraktığımız gibi hatta 2 takım havlu alıp direkt yatağa fırlatmışlar küfür eder gibi su terlik vs hiçbir şey yenilenmemişti.Olumlu özellikleri de elbette var;Odaya ilk girdiğimizde yataklardan gelen deterjan kokusu çok güzeldi çok temizdi yataklar ama banyo için aynı şey söylenemez tabi.Konumu tramvaya yakın o yüzden güzel fiyat performans olarak idare eder bir seviyede.

2023:09:22 21:25:50
halil sevik

halil sevik

Babamla tek kişilik yatak kıvamında bir odada kalmak durumunda kaldı. Resepsiyon hiç birşekilde yardımcı olmadı, ilgi alaka rezaletti. Gece 11 den sonra kahvehane gibi ses almaya başladı ve otel müdahale etmedi. özetle ucuz ama ilgisizlik aramak isterseniz, bu otele gidebilirsiniz.

2023:12:11 10:31:34
Serhat Yılmaz

Serhat Yılmaz

Büyükdere tramvay durağına 1 dakikalık yürüme mesafesinde, aracı olmayanlar için ulaşım çok kolay. Okuduğum olumsuz yorumların aksine, odanın temizliği gayet güzel ve gönül ferahlatıcıydı. Sabah kahvaltılarıda istedikleri ücrete göre gayet yerinde ve doyurucuydu. Kendilerinden çok memnun kaldığımı, yolum düştükçe yeniden tercih edeceğimi gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. 2 gece konakladım. Kendilerine başarılar dilerim.

2023:10:29 08:19:46
Burak Dilekci

Burak Dilekci

Bu fiyata bu kalitede olmasi cok hosumuza gitti . Odalar temiz ve duzenliydi. Kahvalti ortalama insan daha fazlasini yiyemez . Hafta sonu kaldik servis yapan ablalar heryerdeler temizlikci ablalardan heryerde var ve ari gibiler servis ve temizlik cok hizli fiyatina göre gayet iyi. Eskişehir'e tekrar gelişimde tekrar tercih ederim . Teşekkürler

2023:10:09 09:33:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı