EN OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir EN OTEL

EN OTEL, Eskişehir şehrinde konuklarına konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

EN OTEL, 2005 yılında Eskişehir'in merkezinde açılmıştır. O günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

EN OTEL, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Misafirler, standart odalardan suitlere kadar geniş bir yelpazede seçim yapabilirler.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark
EN OTEL'i tercih etmeniz için birçok neden var. Konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve merkezi konumuyla misafirlerine mükemmel bir konaklama deneyimi sunar. Eskişehir'i ziyaret eden herkesin EN OTEL'i tercih etmesini öneriyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı EN OTEL Yorumlar - 1

user308768

Eskişehir EN OTEL Kumarhane oldukça şık ve lüks bir mekandı. Otelin iç dekorasyonu oldukça göz alıcıydı ve personel çok ilgiliydi. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyordu. Ancak, içerideki sigara kokusu biraz rahatsız ediciydi. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

30 Eylül 2024
Tuğba Türker

Tuğba Türker

23 Aralık tarihinde eşimle konakladık. Mevsimden dolayı soğuk olur diye tedirgindik fakat odalar ve tüm alanlar çok güzel ısıtılmıştı. Odada tişörtle oturduk. Otel konum olarak tam merkezde, odun pazarına, porsuk çayına, barlar sokağı ve balık pazarına yürüme mesafesinde. Tüm personel oldukça ilgiliydi. Kahvaltısı çok başarılıydı. Kahvaltı sonrası kahve ikramı için ayrıca teşekkür ederim. Bir sonra ki gelişimizde tekrar tercih edeceğiz.

2024:01:15 09:02:05
Didem Durmazoğlu

Didem Durmazoğlu

Tur ile İzmir den geldik.Ben otelden çok memnun ayrıldım.Odaların temizliği,büyüklüğü çok iyiydi.Kahvaltısı yeterliydi.Lezzetliydi.Personel güleryüzle karşıladı aynı şekil uğurlandık.Teşekkürler

2024:01:21 18:33:42
Sena Avcu

Sena Avcu

Konum olarak her yere yakın bir otel odaların temizliği personellerin güler yüzlü olması da artı resepsiyondan girdiğiniz andan itibaren güler yüzle karşılanıp mutlu ayrılabilceğiniz bi otel tavsiyemdir tekrar geleceğim kesinlikle

2024:01:25 10:36:23
Melisa ÖNCÜ

Melisa ÖNCÜ

Yılbaşı tatilimiz için tercih ettik.Konum tam şehir merkezinde.Odalar tertemiz ve yeterli büyüklükteydi.Kahvaltısı bu zamana kadar konakladığımız oteller içerisinde en iyisiydi diyebilirim.Her şey için teşekkürler.Eskişehirdeki evimizi bulmuş olduk😊

2024:01:02 06:02:26
Nazmiye Okumuş

Nazmiye Okumuş

Eskişehir'e 7 temmuzda bir arkadaşımızın düğünü için gitmiştik,otel arayışı içindeydik oraya vardığımızda ve karşımıza burası çıktı. Çok memnun kaldık. Odaların hijyeni, çalışanlarin Güleryüzü ve samiyeyetleri çok güzeldi. Oraya gittiğinizde otel değilde kendi eviniz gibi hissedeceğiniz tek yer, tek adres kesinlikle..👏👏 herşey için teşekkürler tekrar ins.yine yolumuz duser birgün..🤗

2023:11:13 20:26:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı