ibis Eskisehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir İbis Eskisehir

İbis Eskisehir, Eskişehir şehrinde bulunan modern ve konforlu bir oteldir. Misafirlerine rahat bir konaklama deneyimi sunan otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

İbis Eskisehir, uluslararası Accor Hotels grubuna ait bir oteldir. 2015 yılında Eskişehir'de hizmete açılan otel, o günden bu yana konuklarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İbis Eskisehir, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Otelde konaklamanın yanı sıra, restoran ve bar hizmetleri de bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
İbis Eskisehir, konforlu konaklama ve uygun fiyatlarıyla Eskişehir'i ziyaret eden herkes için ideal bir seçenektir. Şehir merkezine yakın konumu ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı ibis Eskisehir Yorumlar - 1

user308754

Eskişehir ibis Kumarhane oldukça keyifli bir mekan. Oyun seçenekleri oldukça çeşitli ve çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Temizlik konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
BS

BS

Konumu çok güzel her yere yürüme mesafesinde ve tramvay ile kolay ulaşıyorsunuz. Giriş / karşılama mükemmeldi oteli ve resepsiyondaki arkadaşları bu konuda tebrik ederim. Özellikle Özge hanıma giriş öncesi telefonla aradığımda her türlü konuda çok yardımcı olduğu için, giriş günü hoş sohbeti güler yüzü ve odamıza çok erken bir saatte girmemizi sağladığı için ekstra teşekkür ederiz. 🙏🏻 Odamız genel itibariyle temizdi fakat bazı eskimeye başlamış malzemeler vardı. Odalar biraz daha geliştirebilir onun dışında Eskişehir’deki en iyi seçeneklerden birisi.

2024:01:09 17:44:23
Emre Eyhan

Emre Eyhan

İlk giriş yapıldığı an itibariyle başlayan güler yüzlü ve sıcak misafirperverlik harikaydı. Resepsiyonda görevli arkadaşlarım ilgili ve yardımseverdi.Odalarımız gayet temizdi ve ferah bir şekilde dizayn edilmişti. İlgili tavrı sebebi ile ayrıca odamızı temizleyen Ela ablaya çok teşekkür ederim.Otelin kahvaltısı ve içecek opsiyonu ise gerçekten çeşitliliği çok,lezzetli,taze ve temizlik ve hijyen anlamında üst düzeydeydi.Herkese tavsiye ederim.

2023:12:05 10:34:40
Murat Tosun

Murat Tosun

Tum calisanlarin ilgi ve güleryüzü takdire şayan,temizlik konum cok iyi.Egitim salonunu kullandim egitmen olarak 3 gun boyunca hizmette kusur goremedim.

2024:01:24 14:20:07
Özge Kurugül Erkal

Özge Kurugül Erkal

gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir otel. 1 gece konakladık ve çok memnun kaldık. temizliği şahane. personeli güleryüzlü ve çok yardımsever. ısıtma sistemi yeterli. ücretsiz su, çay ve kahve ikramları var. şehrin en merkezi noktasında. önemli yerlere yürüme mesafesinde. bir daha geldiğimizde tekrar konaklayacağız.

2024:01:07 12:46:57
hakan kayış

hakan kayış

Gece 3te arayıp kimlik istediler, bir otelin temel amacı olan rahat konaklama gereksinimimiz baltalanmış oldu. Arkadaşımın odada kalan anahtarını otel kuralları gereği odaya çıkıp kontrol edemeyeceklerini söylediler birini göndermek zorunda kaldık. Konumu iyi, otoparkı mevcut.

2024:01:08 12:14:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı