FRENCİ MÜRSEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir FRENCİ MÜRSEL

Eskişehir FRENCİ MÜRSEL, şehirdeki en popüler ve köklü restoranlardan biridir. 1995 yılında açılan işletme, Fransız ve Türk mutfağının harmanlandığı lezzetli yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir FRENCİ MÜRSEL, 1995 yılında Mürsel Bey tarafından açılmıştır. O günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

Eskişehir FRENCİ MÜRSEL, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Menüsünde bulunan çeşitli yemekler, her damak zevkine hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Fransız ve Türk mutfağının harmanlandığı lezzetli yemekler
  • Konforlu ve şık bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Özel organizasyonlar için uygun mekan
Eskişehir FRENCİ MÜRSEL'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, kaliteli hizmet anlayışı ve şık atmosferiyle unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı FRENCİ MÜRSEL Yorumlar - 1

user308676

Eskişehir FRENCİ MÜRSEL Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titiz bir şekilde yapılıyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
kayhan ergün

kayhan ergün

Bugün aracımın fren balatalarını değiştirmesi için ilk kez dükkanına gittim ve tanıştım. Oldukça geniş bir dükkana sahip, mütevazı biri. Aracın tekerlerini kontrol ettikten sonra yanıma gelip " ön balataların durumu yarıda, arka balataların bitik durumda. ön balataların en az 1 yıl veya 20 bin km götürebilecegini değişimin gerekmediğini, arka balataların değişmesi gerektiğini" söyledi. Sanayide nadir esnafların söyleyeceği kelimeler bunlar kendisi efsaneler arasına girmeye aday ustalardan😊 valla benim için şaşırtıcı oldu. Çok dürüst bir esnaf işini çabuk yaptı. Sacede arka balataları değiştirdi onun fiyatını aldı. Fiyatları çok uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023:12:26 18:54:09
blade

blade

Başka bir frencinin rasgele yaptığı aracımı mükemmel şekle getirdiler tessekkur ederimCidden isini gerktigi gibi yapan kandırmayan nadir ustalardan

2023:07:24 21:41:43
Safa MUTYILMAZ

Safa MUTYILMAZ

Ben çok iyi hizmet görüyorum hep buraya geliyorum. İşine sahip çıkan esnaf .. fiyat orta + ,,teşekkürler

2023:03:09 20:32:56
Engin Sari Kirmizi

Engin Sari Kirmizi

Kesinlikle uzak durun disk ve balata desitirdim hepsini yan sanayi takmis ustelik orijinal parca diye yalan soyledi iyi kazik atti.gidecekseniz bile parcalarinizi kendiniz alip taktirma parasi verin sadece hatta hic gitmeyin kazik yersiniz

2023:06:21 10:15:35
mahmut soysal

mahmut soysal

Fren balata değişimi için gittim.Diğer sanayi dükkanlarından farklı, temiz düzenli ve ferah. Esnaf temiz , konuşması edepli .Değişmesi gerekmeyen hiç bir parçayı değiştirmiyor. Şöyleki 5 ay önce gitmiştim, balatalarımın henüz bitmediğini en az 10 bin km daha gideceğini söylediler , öyle de oldu.İşlem esnasında göstererek açıklayarak yaptılar , aklımda soru işareti kalmadan gönül rahatlığı ile yola çıktımTavsiye ederim.

2022:09:20 11:05:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı