DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ Eskişehir

DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir şirkettir. 1998 yılında kurulan şirket, oto kiralama, petrol ürünleri, inşaat, emlak, turizm ve sanayi alanlarında faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ, 1998 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla oto kiralama hizmeti sunulmaktadır.
  • Petrol ürünleri rekabetçi fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu ile müşterilere seçenek sunulmaktadır.
  • Kaliteli petrol ürünleri ve hizmetleri sunulmaktadır.
  • Deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.
DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Geniş araç filosu ve rekabetçi fiyatları ile tercih edilen bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ .EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ Yorumlar - 1

user308662

Eskişehir DECO OTO KİRALAMA PETROL ÜRÜN İNŞ. EML.TUR VE SAN.LTD.ŞTİ firmasından araç kiraladım ve oldukça memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Ali Kose

Ali Kose

Eskisehir halkina bilmem ama Hic menmun kalmadim tavsiye etmem uzak durun bu firmadan arac kiralayinca soyluyor km sinirli diye getirdigi arac adeta dokuluyodu jant kapagi dustu diye adam bizi soyacakti arkads araya girmese araci verirken kegadin ustune yazdigi sadece ici disi temiz aracda hic bir yerinde su cizik var burda suyu var yazmiyor telefonla ulasmanin imkani yok araci kiraladiktan sonraaraclarda kasko yokBasiniza bisey gelirse cebîizden karsilamaya hazir olun

2023:08:26 19:50:04
Adem Akkanat

Adem Akkanat

Bu yil ile beraber 5. kez araba kiraladim. Herzamanki gibi Hic bir sorun yasamadik. Arabalari bakimli ve temiz.Hizmette sinir yok diyebilirim, guvenilir bir sirket.Murat diye bir calisanlari var, Cok super ve Cok yardimci bir cocuk. Ararsaniz mutlaka murati isteyin, her konuda het turlu isteklerinizde yardimci olur!Tekrar Tesekkurler deco Oto (ozellikle Murat kardesim Cok Tesekkurler)!

2022:08:11 06:22:32
volkan özcan

volkan özcan

Daha önce de defalarca araç kiralamıştım. Yaşadığım sorunlardan dolayı, en iyisini aradım ve İnternet üzerinde burayı buldum. Yapılan hiçbir kötü yorum yoktu, ve gerçekten yapılan her yorumu sonuna kadar hakeden bir işletme. 24 saat hizmet sunan en ufak birşeyde bile güler yüzle, tatlı bir dille yardımcı olmaya çalıştılar. Kullandığım araçta oldukça konforlu ve bakımlıydı,en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2019:08:22 15:48:15
Murat Bozkurt

Murat Bozkurt

Oto kiralamada kaliteyi yaşamak isteyenlerin adresi. Yaklaşık olarak 6 yıldır araç ihtiyacımda tercih ettiğim bir firmadır. Araçları gayet temiz bakımlı ve tek kelimeyle sorunsuz araçlardır. Hizmet Kalitesi ve araçlarının arkasında durmasıyla size güven verecek bir firma. "Eski model arabalara yüksek fiyatlar ödeyip birde üzerine paramla rezil olmak istemiyorum" diyorsanız bence doğru adrestesiniz...

2017:09:30 13:14:39
Belinay Değirmenci

Belinay Değirmenci

Hiç memnun kalmadım kimseye de tavsiye etmiyorum aracın teslim zamanını kiralarken konuşup belirtmemize ve anlaşmamıza rağmen bizi tekrar tekrar arayıp üslubu hoş olmayan şekilde konuşuyorlar üstüne üstlük parasını peşin verdiğimiz halde yaptıkları davranış hiç etik değildi kesinlikle araç kiralanmaz buradan.

2021:06:14 12:24:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:00
  • Salı 08:30–20:00
  • Çarşamba 08:30–20:00
  • Perşembe 08:30–20:00
  • Cuma 08:30–20:00
  • Cumartesi 08:30–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı