Batı Yakası Detailing Garage

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage

Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage, Eskişehir şehrinin batı yakasında bulunan bir oto detay merkezidir. İşletme, araçların detaylı temizlik ve bakım hizmetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage, 2015 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aracın boyutuna ve detaylı temizlik ihtiyacına göre değişen fiyatlarla hizmet sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, müşteri memnuniyetini ön planda tutularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Kullanılan malzemelerde kalite ve çevreye duyarlılık
  • Hızlı ve etkili hizmet
Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage, araçlarınızı detaylı bir şekilde temizleyerek ilk günkü gibi parlamasını sağlar. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutar. Siz de aracınıza özel bir bakım yaptırmak istiyorsanız, Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Batı Yakası Detailing Garage Yorumlar - 1

user308654

Eskişehir Batı Yakası Detailing Garage Oto Tamir oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya getirdiğimde hem temizliği hem de tamiri konusunda çok memnun kaldım. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Hakan Akyol

Hakan Akyol

Peugeot 207 aracımı yıkatmak için gittim. Yorumlardan biraz çekinerek teslim etsemde artık gözüm kapalı teslim edebilirim. Gayet güzel bir şekilde temizlendi teşekkürler.

2023:12:27 16:46:56
Ali Aydoğan

Ali Aydoğan

Daha önce bir iki kere getirmiştim, ufak tefek sorunlar olmuştu ama her yerde olabilir diye önemsememiştim. Ancak bu sefer araba çok kirli diye %50 fazla fiyat talep ettiler. Diğer çalışan da o fazla olur diye %30 fazla aldı. Şaka gibi bir işletme. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Araba temizliği de çok başarılı değil. Arabanın içi izden geçilmiyor. Kullandıkları bez her yerde iz bırakmış. Dış kısmına da su tutmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Aynaları doğru düzgün temizlememişler, kaportadaki izlerin çoğu duruyor görsellerde de görüleceği gibi. Gerçekten gitmeyin.

2022:08:11 17:49:54
tansel yildiz

tansel yildiz

Bagajı temizlemek konusunu özellikle hatırlattım ve tamam yapacağız demelerine rağmen ellerini bile sürmemişler. Bagaj ağzını su ile yıkamışlar bagajdaki eşyalar ıslanmış. Araç içini sadece üstün körü silmişler kirler olduğu gibi kalmış. 120 tl verdikten sonra bir de kendim temizlemek zorunda kalıyorum aracı

2022:11:20 11:51:08
Sinan YILMAZ

Sinan YILMAZ

Berbat bir detaylı temizlik yapıldı. Daha önce 2 kez yaptırdım ve memnun kalmıştım ancak sanırım artık sokak ağzıyla doyuma ulaşmışlar. Tekin bey i (sahibi) tenzih ederim ancak başlarında yokken çalışanlarından olan sakallı , sorumlu (ödemeyi alan) kişi gerek üslup olarak gerekse de müşteriye yaklaşım tarzı olarak çok kötü bir muamele yapmakta. 1650 lira ya 28 temmuz tarihinde anlastigimizda babamdan 100 lira kapora istedi. Hay hay verdik ancak zaten tekin bey i kandırmışsiniz bu kadar ucuza diye bir üslupta babama bulundu. Aracı aldığım gün (cuma vermiştim) pazar günü öğleden sonra demesine rağmen koltuklar ıslaktı. Halıları ben yerleştirdim. Bir kağıt bile koyulmadigi gibi ben halıları yerleştirirken kapının açık olması nedeniyle araç gecemiyor bile dedi. Ses sisteminin kablolarını takan çalışanına hadi , hadi oldu dediğini de duydum. Resmen bır kovmadiklari kaldı. Daha önce Audi A4 ve v40 cc aracımi vermistim. Ancak bu sefer hiç memnun kalmadım. Sonrasında ben kendim temizledim. Artık tavsiye de etmiyorum

2022:07:31 17:04:00
Mehmet Bozdoğan

Mehmet Bozdoğan

2022 Nisan ayında 90 TL iç dış yıkama ücreti ödedim. Tavsiye etmiyorum.1. Araba hiç iyi yıkanmadı.2. Çalışanlar güler yüzlü değil.3. Arka taraf hem çok kirli bırakılmış hem de paspas üstüne bir kağıt bile konmamış.

2022:04:27 06:29:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 09:00–21:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı