Karagöz Rent A Car

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Karagöz Rent A Car

Eskişehir Karagöz Rent A Car, 2005 yılında kurulmuş bir araç kiralama şirketidir. Şehirdeki en köklü ve güvenilir rent a car firmalarından biri olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir Karagöz Rent A Car, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışını benimsemiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Geniş araç filosu
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Araç teslimat ve iade kolaylığı
Eskişehir Karagöz Rent A Car, müşterilerine kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Geniş araç filosu ve uygun fiyatları ile tercih sebebidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Karagöz Rent A Car Yorumlar - 1

user308632

Eskişehir Karagöz Rent A Car'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemi de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Gezgin

Gezgin

kendilerinden bir jant aldım aracıma uymadı. 2 gün sonra geri getirdim .hiç ikiletmeden geri aldılar. böyle zamanda böyle esnaf zor bulunur

2021:05:25 09:34:03
Barış Durukan

Barış Durukan

2022:03:26 09:36:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı