Oto Mesut

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Oto Mesut Eskişehir

Oto Mesut, Eskişehir şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir oto tamir ve bakım merkezidir. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Oto Mesut, 1995 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Eskişehir ve çevresindeki müşterilerine hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve tecrübeli çalışanlarıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Oto Mesut, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerinin araçlarını güvenle teslim almalarını sağlar.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Oto Mesut, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet, uygun fiyat politikası ve güvenilirlik ile tercih edilmesi gereken bir oto tamir ve bakım merkezidir. Araçlarınızı Oto Mesut'a gönül rahatlığıyla teslim edebilir ve güvenle kullanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Oto Mesut Yorumlar - 1

user308620

Eskişehir Oto Mesut Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanıldı ve işçilik oldukça başarılıydı. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Uğur Yağcı

Uğur Yağcı

Hem işinin ehli, hem de çok iyi karakterli biridir Mesut usta. Arabayla ilgili ne zaman bir sıkıntımız olsa çözdü sağolsun, Allah razı olsun kendisinden.

2023:12:19 13:33:05
Mehmet Suay

Mehmet Suay

Ustamız Eskişehir'de bir tane. Çok ilgili, çok bilgili, tanıştığımız günden beri, gerek kendimizin, gerekse tanıdıklarımızın araçlarını titizlikle tamir ediyor. Dürüst çalışkan, tez canlı, tek başına çalışıyor. Güvenilir, dürüst, ustalığı tartışılmaz. Mesut usta bir tanesin. İyi, güzel, çokça işlerin olsun. Araçlar dükkana sığmıyor ya. Daha da sığmasın. Oralar dolsun taşsın şöyle. (Alpu belediyesi, paranı denkleştir, aracını al artık. Adamın dükkanda kaç haftadır yer işgal ediyor. :) )

2023:01:20 02:57:21
Gurur Dinar

Gurur Dinar

Kesinlikle Önermiyorum herşey para pul şu yada bu değil bazı değerlerimiz vardı bir kahvenin kırk yıl hatırı vardı Kültürümüzde ama maalesef bitmiş dükkanına yolum düştü aracımın bir sıkıntısı için bırakın bir çayı kahveyi arabayı alıp bir life bile kaldırıp bakmadı tenezzül edip yoğunum sonra gel dedi daha sonra tekrar gittim yoğundur insanlık hali bunalmıştır dedim bırak arabana bakmayı ikide tokat yemediğime şükrettim esnaflık bu değil bence

2021:08:07 15:48:56
Mehmet Sefa TAŞDELEN

Mehmet Sefa TAŞDELEN

Arkadaşlar Eskişehir sanayisinde usta aramayın mesut abiye gelin dürüst, çalışkan, samimiyet ve ustalık nedir görün derim hele ki başka memleketten gelip te zorluk çekmeyin mesut ustama gelin farkı yaşayın 15 yıldır değişmeyen adresim...

2022:02:09 06:35:09
Serdar Çelik

Serdar Çelik

İçtenlikle söyleyebilirim ki sanayide ender rastlanacak dürüst ve işini iyi yapan bir usta tavsiye ederim.

2022:02:09 15:07:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı