Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service

Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir otomotiv bakım ve onarım merkezidir. Müşterilerine geniş bir yelpazede otomotiv hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir otomotiv bakım ve onarım merkezidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, araçlarınızın bakım ve onarımlarını güvenle yaptırabileceğiniz bir adres olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service Yorumlar - 1

user308612

Eskişehir Global Otomotiv Eurorepar Car Service Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlı bir şekilde çözüldü ve fiyatlar da oldukça makuldu. Personelin ilgisi de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Ahmet Balcıoğlu

Ahmet Balcıoğlu

Opel corsa aracımın hararet yapmasında dolayı caner ve osman ustayla tanışma fırsatım oldu aracımın gerekli parçalarını degistirerek sorunu çözüldü verdikleri hizmet ve sorularıma verilen kaliteli cevaplardan dolayı teşekürler

2023:07:12 01:41:15
Levent Kisaciklar

Levent Kisaciklar

Çok saygılı,bilgili ve ilgililer.güven veren bir servis.tavsiye ederim.

2023:12:14 21:21:14
ustun arda

ustun arda

İlk defa geldim. Çok memnun kaldım. Hayırlı olsun tertemiz düzenli ve güvenilir bir işletme. Bundan sonra oto tamir bakım işlerini gönül rahatlığıyla yaptıracağımız yer belli olmuştur.

2022:03:21 18:17:50
Tayfun Ayhan

Tayfun Ayhan

Osman usta ilgili alakalı bilgili.Ortam klasik sanayi usulünden oldukça elit. Fiyatlar ne hesaplı ne pahalı. Hayırlı işler.

2022:11:16 14:22:18
Gökhan ARATA

Gökhan ARATA

Yaptıkları işlerde başarılı bir işletme. Aracımın problemini kısa sürede ve sorunsuz olarak çözdüler. Özellikle Özkan Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim

2022:01:09 07:09:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–17:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı