TAM GARAGE ESKISEHIR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

ESKİŞEHİR TAM GARAGE ESKİŞEHİR

TAM GARAGE ESKİŞEHİR, Eskişehir şehrinde bulunan bir oto tamir ve bakım merkezidir. Müşterilerine araçlarının bakımı, onarımı ve diğer oto servis hizmetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

TAM GARAGE ESKİŞEHİR, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Eskişehir'de hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil bir şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Oto bakım ve onarımında uzman kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
TAM GARAGE ESKİŞEHİR, araç sahiplerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. Uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla araçlarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir oto servis merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı TAM GARAGE ESKISEHIR Yorumlar - 1

user308592

TAM GARAGE ESKISEHIR Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunum hızlıca çözüldü ve ekstra masraflar çıkarmadılar. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Berooo As

Berooo As

Seyir halindeyken sileceğimin kopması sonucu camda oluşan hasar için getirdim tüm camcıların cam değişecek dediği olayı bir pasta poliş ile giderdiler. Fiyatları da oldukça uygundu . İlgi ve alakaları için tekrardan teşekkür ediyorum .

2024:01:25 11:22:13
Ilker Kutlu

Ilker Kutlu

Aracıma süt dökülmesi üzerine Tam Garage Eskişehir firmasına tavsiye üzerine gittim.Aracım özenle 5 gün temizlendi.Süt kokusundan zerre bişey kalmadı.İlgilerinden ve işçiliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

2023:12:09 13:59:27
Pamir Çerçi

Pamir Çerçi

İç-dış yıkama için uzun zamandır tercih ettiğim bir yer. Ekip profesyonel olduğunu hissettiriyor. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerini küçük isteklerinize bile dikkat etmelerinden anlayabiliyorsunuz. Böyle işletmelerin olduğunu görmek insanı mutlu ediyor. Teşekkürler.

2023:11:24 15:39:18
Orhan Yılmaz

Orhan Yılmaz

Aracımın farlarını parlatmak için götürdüm işlem bittikten sonra geldiğimde dedim 0 takılsa bu kadar güzel durur . İşçilik performans güzel biraz fiyat olarak yüksek ama benim için önemli olan sonuçtu. 0 far almak yerine parlatma işlemi ile süper oldu.

2023:11:06 16:21:26
hilmi yurdakul

hilmi yurdakul

Oncelikle Izzet Usta'ya ve beraberinde calisan butun arkadaslara cok tesekkur ederek baslamak istiyorum. Hyundai Ix35 aracimin her iki onfarida neredeyse artik degisme durumundaydi ve gece gorusumu cok kotu etkiliyordu. Kutahya Hyundai Servisinde heriki farin temizligini yaptirmis olmama ragmen hic bir sonuc alamadim ve verdigimiz servis ucretini hic konusmuyorum. Bugun aracimin on iki farinin temizligini Tam Garage calisanlari muhtesem otesi yapmislar. Hatta saka yaptilar "Abi yapamadik, yenisiyle degistirdik diye😊" . O kadar taniyamadim farlari. Arabam 2015 model ve tipki ilk aldigim gibi oldu. Ellerinize saglik, muhtesem is cikarttilar. Bundan sonraki adresim kesinlikle Tam Garage. Ilginiz ve is ahlakiniz icin tesekkur ediyorum. Bu zamanda bu sekilde esnaf bulmak maalesef cok zor. Herkese tavsiye ederim...

2023:08:19 13:09:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı