Dead Poets Chocolate & Coffee

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Dead Poets Chocolate & Coffee Eskişehir

Dead Poets Chocolate & Coffee, Eskişehir şehrinde bulunan bir kafe ve çikolata dükkanıdır. İşletme, misafirlerine yüksek kaliteli kahve ve el yapımı çikolatalar sunmaktadır. Ayrıca, özel günler için özel tasarlanmış çikolata ve kahve setleri de bulunmaktadır.

Tarihçe

Dead Poets Chocolate & Coffee, 2015 yılında Eskişehir'de açılmıştır. İşletme, başlangıçta sadece çikolata üretimi yapmaktayken, daha sonra kafe hizmetini de eklemiştir. Bugün, şehrin en popüler kafelerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahve fiyatları 10 TL ile 20 TL arasında değişmektedir.
  • Çikolata fiyatları ise 5 TL ile 15 TL arasında değişmektedir.
  • Özel tasarım çikolata ve kahve setleri ise 50 TL'den başlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • El yapımı çikolatalar
  • Özel tasarım kahve ve çikolata setleri
  • Geniş içecek menüsü
  • Hoş ve sıcak atmosfer
Dead Poets Chocolate & Coffee, kaliteli ürünleri ve sıcak atmosferi ile Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem kahve tutkunlarına hem de çikolata severlere hitap eden işletme, her zevke uygun lezzetler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Dead Poets Chocolate & Coffee Yorumlar - 1

user308432

Eskişehir Dead Poets Chocolate & Coffee Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Çikolataları ve kahveleri gerçekten lezzetli. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

30 Eylül 2024
Öykü

Öykü

Samimi, huzurlu hissettiren bir ortamı ve ışıklandırması vardı. Menüdeki Serüven ve Roman tatlılarından yedik, Serüven çok taze ve lezzetliydi, Roman tatlısının ise kruvasanı çok taze değildi ama belçika çikolataları ikisi için de çok güzeldi. 3. Nesil kahvelerinden içtim, benim için yeterli lezzetteydi. Üst katta tuvalet bulunuyor ve temizdi. Çalan şarkılar ve çalışanların samimiyetiyle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Teşekkürler :)

2023:10:29 19:59:27
Ozan Can Sarı

Ozan Can Sarı

Sürekli gittiğim ve memnun kaldığım bir yer içerisi çok hoş ve çalan şarkılar güzel, kafenin sahibi Muhammet abi ise çok kibar güler yüzlü iyi birisi çok iyi karşılıyor bizi mekanın yeri sakin bir ara sokakta hem dışarda hem içerde oturabilirsiniz aynı zamanda üst katıda mevcut fazla kişi giderseniz. Tatlılar baya lezzetli ve fiyatlar uygun kafenin içinde inceleyebileceğiniz bir çok eşya ve resim mevcut genel olarak sakin bir yer kiminle giderseniz iyi vakit geçirirsiniz, Eskişehir'de ki favori mekanlarımdan birisi kesinlikle.

2023:08:02 08:12:48
Enes Mert Ulu

Enes Mert Ulu

Oldukça güzel bir tatlıcı. Ortam çok hoş, lavabolar aşırı temiz. Biz 2 kişilik Serüven yedik. Kişi başı ortalama 80-100 civarı ediyor. Çay 18 liraydı. Öğrenciye %10 indirimleri var, bu güzel bir şey. İşletme sahibi hoş bir insan, arkadaşım tatlısını bitiremedi ve hemen neden bitiremediğini sordu, ilgili olması güzeldi. Herkese öneririm.

2023:09:24 22:56:57
Dolunay Şabahat

Dolunay Şabahat

dead poets society filmini çok sevdiğimiz ve ismi andırdığı için tercih ettik ve gayet doğru bir secimmis. çok tatlı bir mekan gruplar için ekstra ayrılmış bölüm de var kalabalık da gidebilirsiniz. fiyatlar uygundu ve tatlıların da tadı çok güzeldi

2023:07:23 12:13:40
Beyza Şahin

Beyza Şahin

Çok güzel dizayn edilmiş çok hoş bir mekan. Tatlıları içecekleri şahane üstelik oldukça tazeler. Eskişehir e yolu düşenlerin mutlaka uğraması gereken samimi bir mekan. Eskişehir de okuyorsanız da bu kafede gruplar için ayrılmış köşede arkadaşlarınızla hoş sohbetler edip kesinlikle birer kahve icmelisiniiz yanına lezzetli bir tatlı da söylemeyi unutmayın. Kesinlikle öneririm.

2023:09:06 12:53:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 13:30–23:00
  • Salı 13:30–23:00
  • Çarşamba 13:30–23:00
  • Perşembe 13:30–23:00
  • Cuma 13:30–23:30
  • Cumartesi 12:30–23:30
  • Pazar 12:30–23:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı