Cafe Golduck Fal&Kültür

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Cafe Golduck Fal&Kültür Eskişehir

Cafe Golduck Fal&Kültür, Eskişehir şehrinde bulunan bir kafe ve kültür merkezidir. İşletme, misafirlerine kahve, çay, tatlı ve atıştırmalık gibi ürünler sunmaktadır. Ayrıca fal bakma ve kültürel etkinlikler gibi farklı hizmetler de sunmaktadır.

Tarihçe

Cafe Golduck Fal&Kültür, 2015 yılında Eskişehir'de açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve ve çay çeşitleri: 10 TL - 20 TL arasında
  • Tatlı ve atıştırmalıklar: 5 TL - 15 TL arasında
  • Fal bakma seansları: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Geniş iç mekan ve açık hava oturma alanları
  • Kültürel etkinliklere ev sahipliği yapma
  • Profesyonel fal bakıcılarıyla hizmet verme
  • Özel etkinlik ve workshop düzenleme imkanı
Cafe Golduck Fal&Kültür, sadece kahve ve çay sunan bir kafe değil, aynı zamanda kültürel etkinliklere ev sahipliği yapan bir mekandır. Eskişehir'de farklı bir deneyim yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Cafe Golduck Fal&Kültür Yorumlar - 1

user308428

Eskişehir Cafe Golduck Fal&Kültür Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Burada hem kahve içebilir hem de fal baktırabilirsiniz. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri de oldukça lezzetli. Fal baktırmak isteyenler için de oldukça profesyonel bir hizmet sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Kerem Şentürk

Kerem Şentürk

Ben fal baktırmak için gitmiştim. Öncelikle atmosferin nostaljik havasını çok beğendim. Ada hanıma gitmiştim ben oldukça memnun kaldım merak ettiğim bir çok şeyin cevabını alabildim enerji anlamında çok yüksek bir kişiliği var. İlişki konusunda kimseye söylemediğim şeyleri nokta atışıyla bildi ve tutturdu kesinlikle öneriyorum.

2023:12:01 17:05:14
tpetrichorx0

tpetrichorx0

Bir çok yerde fal baktırdım şimdiye kadar belkide 30 farklı falcı gördüm ve ada hanım kesinlikle en iyi falcılardan birisi ben ateş ve mum falı baktırdım. Hepsine çok güzel baktı ve kesinlikle kısa zamanlar vermesine rağmen söyledikleri tuttu en kısa zamanda tekrar gideceğim.

2023:12:01 17:18:28
Dilara

Dilara

Arkadaşımla beraber fal baktırmak için Ada hanıma geldik. Aklımdaki soru işaretlerine hiç yorulmadan ve sıkılmadan cevap verdi. Kariyerim aşk hayatım ve geleceğim içinde bir çok şey söyledi aşk hayatım tamamen tuttu kariyerimde tuttu geleceğim için söylediklerini bekliyorum. Kesinlikle ada hanımdan devam edeceğim herkese öneriyorum.

2023:12:29 12:25:58
Bahar Duygu

Bahar Duygu

yani ne diyeceğimi bilemiyorum, harcağım zaman ve para cidden çöpe gitti. her yer zaten yıkık dökük saçma sapan bir mekan, bir de üstüne sözde falcısından çok gereksiz yorumlar aldık. insanların özel yaşamına gram saygısı olmayan ve yargılayan bir kadın gidecekseniz on kere düşünün. kendisi homofobik birisi ve bunu hiç çekinmeden dile getirip tüm fal seansının içine etti. koluma dokunup saçma sapan arapça kelimeler söyleyerek ne yaptığını da anlamadım, eve gelince korkudan tüm duaları okudum (galiba bana hetero olma büyüsü yaptı) kendisine falcı diyipte bu işi gerçekten hakkıyla yapan insanları karalıyor. öğrenciyiz şunun şurasında verdiğim parayı helal etmiyorum

2023:10:09 02:05:03
Damla can Can

Damla can Can

Ben Ezgi Hanım'a fal baktırdım. Çok ilgili ve samimi birisi. Bütün sorularıma eksiksiz cevap verdi. Kendisi çok iyi bakım yapıyor. Teşekkür ediyorum, denemelisiniz mutlaka.

2024:01:03 11:30:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı