’78 Coffee Bağlar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

78 Coffee Bağlar

78 Coffee Bağlar, Eskişehir şehrinde yer alan bir kafe ve kahve dükkanıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

78 Coffee Bağlar, kahve tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir fiyat politikası benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Özenle hazırlanmış kahve çeşitleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Rahat ve şık bir ortam
  • Profesyonel ve güleryüzlü personel
78 Coffee Bağlar, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli ürünleriyle Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir kafe ve kahve dükkanıdır. Misafirlerine keyifli bir kahve deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı ’78 Coffee Bağlar Yorumlar - 1

user308424

Eskişehir '78 Coffee Bağlar Kafe harika bir mekan! Çalışanlar çok samimi ve misafirperverdi. Kahveleri çok lezzetliydi ve atmosferi de çok keyifliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

30 Eylül 2024
Nazlı Baltacı

Nazlı Baltacı

Mekandan ve kahveden çok memnun kaldık. 1 americano 1 latte için 133 TL verdik. Günümüz şartları için uygun denebilir :)

2023:12:26 08:54:16
Kaan Taze

Kaan Taze

Memnun kaldım demek biraz az kalabilir. Farklı tatlar denemeyi seven biri olarak buradaki çeşitlilikten aşırı memnunum. Tek geldiğim için de problem yaşamadım. Cozy sıfatının fiziksellesmis hali. Eskişehir'e tekrar gelirsem kesinlikle uğrayacağım bir mekan

2023:11:23 07:42:56
Tanay Uzgan

Tanay Uzgan

Uzun zamandır nadir 5 yıldız verdiğim mekanlardan biri oldu. Öncelikle kafenin yerinin Eskişehir'in büyük kavşaklarından birine bakıyor olması önemli bir durum, zira bana İtalya'yı anımsatan Eskişehir mimarisinde (dar ara sokakları ve bu sokaklardan çıkılan "Espark" ve "İbis Otel" gibi büyük yer işaretleri) karların veya yağmurun telaşını betimleyen bir meydanı sıcak camekanın ardından izleyebilmek büyük huzur veriyor. Müşterisini düşünen bu mekan, yerin güzelliğinin rehavetine kapılmadan bizler için güzel bir yalıtım da yapmış, bu sayede belki de 40cm ilerinizdeki dondurucu hava yüzünüze yanaşmıyor bile.İçeceklere gelmek gerekir ise, kahve demleme bilgisi bakımından yetkin bir ekip ile karşı karşıyayız. Ekipmanlar olması gereken minimum kalitenin üstünde ve temizlikleri ertelenmiyor.Eskişehir'de yaygın olarak sevdiğim lokal 3.nesil kahvecilerin güzel bir temsilcisi denebilir mekan için, kendi ürettikleri kitap ayraçları ve küçük rozetler ile butik mekan izlerini de hissediyorsunuz.Espresso bazlı içecekleri de tam kıvamında yapıyorlar; iki saniye sonra latté'leşmeyen kahverengi köpüğü bol beyazı az İtalyan usulü bir Cappuccino içmek gayet tatmin edici benim açımdan.Bu kadar tatlı özellikten sonra acıları örtme eğiliminde bulunmak istemiyorum. Öncelikle mekanın yakınlarda kendi kavurduğu bir yer olmasını bekliyordum, en azından o hissiyatı bende oluşturmuştu. Bu olgu illa kötü anlaşılmamalı belki de, işi profesyonel yapmak açısından İstanbulda halihazırda sistemini oturtmuş biryerde kavrulması da kabul görebilir, zira lokal kavuracağım diye girişip çok kötü işler çıkaran işletmeler dolu. '78! belki de kavurmanın iyi kahve hazırlamaktan çok farklı bir deneyime sahip olduğunu en başından ön görmüştür.Başka bir acıya gelmek gerekirse bu kadar klas bir mekan için çekirdek sayısı bir tık daha fazla olabilirdi; az değil ama çok da değil.Mekanın küçük olması da yine yer bulma ihtimalini hayli düşürmekte (küçük olmasına karşın çapraz cepheli camları ile basık veya dar hissini vermiyor).Yine bir önemli detay (belki de aralarında en sevimlisi) kafenin ismini çok az kişi çabucak ezberleyebiliyor. "Hani o 70'li mekan neydi oraya gitsek ya" gibi cümleler duymak kaçınılmaz. Mekan için belki de küçük çaplı bir reklam da sağlıyor bu cümleler. Şahsen kafenin bir duvarında '78 logosunun 8'inin biraz dökülüp ama 8 olduğu hala görünür biçimde iken soru işaretine büründüğü bir logo görmek güzel olurdu diye düşünmedim değil.Sonuç olarak Eskişehir'de ağız tadı ile vakit geçirilebilecek ve kaliteli içeceklerin içilebileceği nadir mekanlardan.

2019:01:09 09:13:50
Hasan Baş

Hasan Baş

Yine Eskişehir'de gittiğimiz güzel olan nadir coffee shoplardan biri. Ortamı, bar kısmı, konsepti, kahveleri ve samimi müşteri yaklaşımıyla çok hoşumuza giden yerlerden biri olarak listemize girmiş durumda. 😌 Leziz kahvelerini gramaj olarakta satışa koyup kahve severlerin ev demlemeleri için olanak sağlayan güzel markalardan biri olmuş durumda. Umarım bu çizginizi bozmadan devam edersiniz, biz çok beğendik sizi. 🤗

2021:11:11 16:57:35
Alperen Özen

Alperen Özen

Ben filtre kahve arkadaşım ise Americano içti. Filtre kahve fazlasıyla keyifliydi, güzel demlenmiş bir kahve olduğu açıkça belli. Fakat arkadaşım ise Americano'nun çiğ olduğunu ve içimini beğenmediğini söyledi. Lokasyon olarak iyi bir konumda bulunuyor, filtre kahvesini tavsiye edebilirim.

2022:07:13 12:56:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı