Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew Eskişehir

Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew, Eskişehir şehrinde kahve tutkunları için vazgeçilmez bir mekan olarak hizmet vermektedir. İşletme, misafirlerine yüksek kaliteli kahve çeşitleri ve lezzetli atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew, 2015 yılında kahve tutkunları tarafından kurulmuştur. İşletme, o günden bu yana Eskişehir'de kahve kültürüne yeni bir soluk getirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahve fiyatları: 10 TL - 20 TL arasında değişmektedir.
  • Atıştırmalık fiyatları: 5 TL - 15 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve çeşitleri sunulmaktadır.
  • Lezzetli atıştırmalıklar mevcuttur.
  • Rahat ve şık bir atmosfere sahiptir.
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti bulunmaktadır.
Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew, kaliteli kahve ve sıcak bir ortam arayan herkes için ideal bir tercihtir. Misafirlerine keyifli bir kahve deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Kokopelli Coffee Co. / Kokopelli Coffee Brew Yorumlar - 1

user308378

Eskişehir Kokopelli Coffee Co. gerçekten harika bir mekan. İçeri girdiğiniz anda sizi sıcak bir atmosfer karşılıyor ve çalışanlar çok samimi ve ilgili. Kahveleri de gerçekten lezzetli, özellikle cold brew favorim oldu. Ayrıca mekanın dekorasyonu da çok hoşuma gitti. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

30 Eylül 2024
Ayşegül Terzi

Ayşegül Terzi

Eskişehirin merkezinde inanılmaz bir deneyim yaşayacağınız eşsiz bir kafe. Personelin sıcaklığı ve deneyimi bir yana, ortam sizi kendine aşık ediyor 😍 Nitelikli çekirdek peşindeyseniz ve kahveyi çok seviyorsanız asla atlamamanız gereken bir lokasyon. Şiddetle tavsiye edilir 👍

2023:12:02 12:21:53
cns tkgl

cns tkgl

Ortam çok güzel, her ayrıntısı özenli bir şekilde yapılmış bir cafe. Daha kapıdan girerken güleryüzle ve ilgiyle karşılanıyorsunuz. Menüsü çok çeşitli. Gelmişken spesial kahvelerinden denedik ve öyle çok lezzetliydi ki... Fiyatlar gsyet makul. (Spesiyal kahveler 68 tl bandında) Farklı bir şey denemek isteyenlere kesinlikle öneriyorum.Yolunuz düşmese bile düşmesi için haritada işaretlemeniz gereken bir yer :)

2023:11:24 17:28:01
Şeyda Ordubakandan

Şeyda Ordubakandan

İstanbul'dan gezmek için Eskişehir'e geldik. Tavsiye üzerine iki kere gittik. Birinde erken gitmişiz, kafe kapalıydı. Bu bölgede öğlen 1 gibi çoğunlukla kafeler açılıyormuş. Bilmiyorduk. :) Öğleden sonra tekrar gittik. Kahvesine bayıldık. Ben Mozart denedim. Mekan, personel hepsi ayrı ayrı başarılıydı. Yolum düşerse yeniden geleceğim.

2023:09:07 19:35:37
Betül Çelik

Betül Çelik

İçtiğiniz kahvenin tüm tarihini bilmek istiyorsanız ve gerçekten lezzetli bir kahve istiyorsanız kesinlikle Eskişehir’in en iyi butik kahvecisidir net. Abartmayayım ama 5-8 dk arası kahvenin kağıdından tutun da, demlenme süresi, su sıcaklığı, phına kadar içim detayına kadar her bir detaya hakim oluyorsunuz ve farkındalıkla öyle güzel kahveleri tatmak gerçekten çok kıymetli. Anlatan kişiler kahveye gönül vermiş, işini seven çok sempatik düzgün insanlar. Kahve fiyatı bir tık Eskişehir piyasası üzerinde ama inanın değer. Ayrıca atmosfer, dekorasyon eskisinden daha da gelişmiş ve daha da huzurlu. Yine gelip bu sefer tatlıları tadacağım😇

2023:07:04 12:01:19
MERVE ŞAHİN

MERVE ŞAHİN

Mekanın atmosferi çok güzel , çalışanlar çok ilgiliydi teşekkür ediyorum burdan. Kahve bana çok şekerli geldi

2023:12:02 06:08:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–00:00
  • Salı 12:00–00:00
  • Çarşamba 12:00–00:00
  • Perşembe 12:00–00:00
  • Cuma 12:00–00:00
  • Cumartesi 12:00–00:00
  • Pazar 12:00–00:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı