Cafe By Deva – Eskişehir Serpme Kahvaltı Mekanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Cafe By Deva - Eskişehir Serpme Kahvaltı Mekanı

Cafe By Deva, Eskişehir şehrinde bulunan bir serpme kahvaltı mekanıdır. İşletme, misafirlerine zengin ve lezzetli kahvaltı seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

Cafe By Deva, 2015 yılında Eskişehir'de açılmıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli kahvaltılarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Cafe By Deva, uygun fiyatlarla kaliteli kahvaltı seçenekleri sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Zengin ve çeşitli kahvaltı seçenekleri
  • Taze ve organik ürünlerin kullanımı
  • Şık ve konforlu atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Cafe By Deva, Eskişehir'de kahvaltı keyfini en iyi şekilde yaşayabileceğiniz bir mekandır. Lezzetli kahvaltı seçenekleri, taze ve organik ürünler, şık atmosferi ve kaliteli hizmetiyle misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Cafe By Deva – Eskişehir Serpme Kahvaltı Mekanı Yorumlar - 1

user308372

Eskişehir Cafe By Deva, harika bir serpme kahvaltı mekanı. Kahvaltı tabağındaki çeşitlilik ve lezzetler gerçekten çok güzeldi. Ortam da oldukça sıcak ve samimiydi. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar geleceğim bir mekan.

30 Eylül 2024
Batuhan

Batuhan

Google yorumları ile gördüm ve tercih ettik iyiki etmişiz iyiki aile işletmesi her bir aile bireyin teşekkür lerimi iletiyorum buradan Elazıg dan gelmiştim kahvaltının membagı olan yerlerden birisinden bu denli temiz lezzetli çeşitlilik acısından tatmin edici kahvaltı beklemiyorduk harkulade idi kesinlikle TAVSİYE EDERİM .... Ayrıca sobada ısıtılıp ikram edilen ekmek bile n işletmenin işini severek yaptıgını bana kanıtladı kendilerini tebrik ederim aldıkları parayı sonuna kadar hak eden bir işletme Eskişehir e tekrar geldigimde mutlaka uğrayacağım kendilerine hayırlı işler diliyorum Konum olarak ADLİYE ARKASI HEMEN SEVGİLER

2024:01:18 15:47:30
Mustafa ÇELİK

Mustafa ÇELİK

Serpme Kahvaltı için tercih ettiğimiz, güler yüzlü bir ablaya sahip mekan. Tüm ürünleri kendisi elleriyle hazırlıyor. Masalara ürünler hakkında yorumlarınızı almak için geliyor. Ankarada bu tarz bir ilgiyle karşılaşmadığımız için açıkcası biraz şaşırdık. Tüm ürünler çok lezzetli ve organikti. Elle yapılmasının yanında, seçimler ve doluluk oranları da yeterli seviyedeydi. Ellerinize sağlık. Umarım çizginizi hiç bozmazsınız.

2023:11:10 22:09:50
Sevde Nur Akgöz

Sevde Nur Akgöz

Uzun zamandır yaptigimiz en iyi kahvaltiydi. Bir zeytin üreticisi olarak zeytinlerin dogalligina bayildim. Edremitte kendileri uretiyorlarmis. Onun disinda masadaki her sey cok lezzetliydi. Tahine bayildim. Menemen masterpiece idi. Ayni zamanda kislari soba yakiyorlar cok cozy bir ortam var icerde. Bu kadar gec kesfetmemize uzulsem de bundan sonra daha fazla gelecegime eminim. Allah bereketli kazanclar versin.😇

2023:11:26 10:12:02
Melek Kasapoğlu

Melek Kasapoğlu

Harika muhteşem bir yer çalışanları bayan çalışanlar da cok kibar ve bakımlı kibar samimi doğal anlayışlı çocuklarımla eşimle Ankara'dan Antalya ya geçerken kahvaltı yeri yorumlara istinaden geldik cidden kapısının önüne geldik arka bahçesi olduğunu bilmiyorduk ama çok cokkk güzel bir yer gürültülü değil tam aradığınız gibi lezzetli kahvaltı çeşidi uğramadan geçmeyin önce yaklaşımları muhteşem sonsuzzz teşekkür ederim Çetin bey çocuklarımla bile ilgilendi 🙂Serpme kahvaltısı reçel kaymak çay çeşit peynir tavada yumurta pisi gözleme kendi ürünleri zeytin çeşidi hepsi çok lezzetli.....kesinlikle uğramadan geçmeyin....🙏🤩 Bu şekilde heryeri tertemiz mutfakları heryeri tertemiz..........üzerinde kahvemizi içtik çok memnun ayrıldık....🧿🙂EN SON OLARAK KAHVE HARİKA bol telveliiiii bayıldım heryerin kahvesi şu gibi oluyor

2023:11:11 06:48:50
Funda ÇENE

Funda ÇENE

3 günlük Eskişehir gezimizde yola çıkmadan önce internetten bulup geldiğimiz mekanı, hizmeti ve ürünlerini çok beğendik. Soğuklar sınırsız, bittikçe isteyebiliyorsunuz . Sıcaklarda zaten gayet yeterli ve lezzetli. Özellikle pişisi çok güzeldi. Aldığı parayı hakeden bir mekan. Kahvaltı sonrası türk kahvesi sunumu ile başarılıydı.

2024:01:01 10:17:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı