Molli Cafe Bistro

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Molli Cafe Bistro Eskişehir

Molli Cafe Bistro, Eskişehir şehrinde lezzetli kahve çeşitleri, enfes tatlılar ve sağlıklı atıştırmalıklar sunan bir mekan olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefleyen işletme, her zevke hitap eden menüsü ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Molli Cafe Bistro, 2015 yılında Eskişehir'de açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek müşterilerine en iyiyi sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Molli Cafe Bistro, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Kahve çeşitleri, tatlılar ve atıştırmalıklar için makul fiyatlarla müşterilerine hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve menüsü
  • Lezzetli tatlı ve atıştırmalık seçenekleri
  • Samimi ve sıcak bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Molli Cafe Bistro, Eskişehir'de kahve tutkunları ve lezzet arayanlar için ideal bir buluşma noktasıdır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile herkesi memnun etmeyi amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Molli Cafe Bistro Yorumlar - 1

user308370

Eskişehir Molli Cafe Bistro Kafe harika bir mekan! Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü, atmosfer çok sıcak ve samimi. Kahveleri ve tatlıları da çok lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

30 Eylül 2024
Seda Kaya

Seda Kaya

Sık gittiğim bir mekan kahveleri tatlısı ve tostları güzel. Yorumlarda elemanların suratsız olduğunu okuyunca şaşırdım ne zaman gitsem güler yüzle karşılanıyoruz.. bir kere kahvemi ılık bulduğumu söylediğimde hemen değiştirdiler self servis mekanlardan o kadar bıktım ki bana ilaç gibi geliyor burası

2023:12:23 23:15:49
Yenmel99

Yenmel99

Sigara icilmesi yasak olmasina ragmen yanimizda kadin aldiris etmeden sigarasini icti, tum dumani uzerimize geldi ve kimse mudahale etmedi.

2023:09:20 10:09:08
Sinem Aktaş

Sinem Aktaş

Çalışanların ilgi alakası süper. Oturduğum gibi sipariş için geldiler. Kalabalık olmasına rağmen aksama olmuyor. Yiyecek sıcak ve lezzetli. İçeride hoş sıcak bir hava var insanın içini karartmiyor.

2023:12:03 15:12:06
Feyza Çakmak

Feyza Çakmak

Çok rahat ve keyifli zaman geçirdik. Sufle, filtre kahve, latte ve çay deneyimledik. Sufle muhteşemdi, ellerinize sağlık.Yan masalarda gördüğüm kadarıyla serpme kahvaltı epey zengin ve kaliteli görünüyor. Porsuk çayı kenarında bir mekân, önünde yaya yolu geçiyor.Çalışanlar guleryuzlu ve nazik.Teşekkürler haftasonu için geldiğimiz bu kentte hoş bir mola oldu..

2023:12:02 12:25:55
İkbal

İkbal

Kahveleri ve sunumları güzeldi. Cafe dışadan çok minimalist ve şık görünmesine rağmen içerisi biraz basit tasarlanamış, müzikleri kahve ile alakasız.Özellikle Duvar kaplamaları kahve ile alakasız kadın resimleri var (güzellik merkezi gibi).Bunun dışında, lokasyonu güzel. Kahveleri ve sunum güzel. Çalışanları ilgili. Sabah 9 da açık (bir çok yer kapalıydı). Fakat, Ambiyans ve müzikler çok alakasız ve özensiz.Umarım bir mimar ile çalışıp içeride güzel bir ambiyans oluştururlar.

2023:04:21 06:58:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı