Sürmeli Konak Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Sürmeli Konak Cafe

Sürmeli Konak Cafe, Eskişehir şehrinde yer alan keyifli bir mekan olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine sıcak bir ortamda kahve ve çay keyfi sunan işletme, aynı zamanda lezzetli atıştırmalıklar da sunmaktadır.

Tarihçe

Sürmeli Konak Cafe, 2010 yılında Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesinde açılmıştır. O günden bu yana şehrin yerlileri ve ziyaretçileri tarafından tercih edilen bir mekan olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Sürmeli Konak Cafe, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Kahve ve çay çeşitleri ile atıştırmalıkların fiyatları oldukça makuldür.

Önemli Özellikler

  • Şehrin tarihi bölgesinde yer alması
  • Keyifli ve sıcak bir atmosfer sunması
  • Lezzetli kahve ve çay çeşitleri
  • Uygun fiyat politikası
Sürmeli Konak Cafe, Eskişehir'de keyifli bir mola vermek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Tarihi atmosferi, lezzetli içecekleri ve uygun fiyatları ile mutlaka ziyaret edilmeyi hak eden bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Sürmeli Konak Cafe Yorumlar - 1

user308348

Eskişehir Sürmeli Konak Cafe Kafe, şehrin en güzel manzaralarından birine sahip. Hem iç mekanı hem de dış terası oldukça şık ve konforlu. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyorlar. Menüdeki çeşitlilik de oldukça fazla ve lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Ramazan ZENGİN

Ramazan ZENGİN

Mekan konakların arasında, otantik ve güzel. Aradığınız çoğu şeyi kolaylıkla burada bulabilirsiniz, nargilede buna dahil. Lakin işletmenin bir kuralı var; nargile satışı yaptıkları için elektronik sigara içmenize müsaade etmiyorlar. Normal sigara içebilirsiniz, nargile içebilirsiniz ama elektronik sigara içemezsiniz. Sebebi de nargile satışını engelliyormuş. Yani siz elektronik sigara içerken yan masa nargilesini içmek istemiyormuş sizin elektronik sigaranızı içmek istiyormuş :) Külahımı şuraya bırakıyorum, fırsat buldukça anlatırsınız ;)

2019:10:11 15:52:13
Gülcan Çavdar

Gülcan Çavdar

2 hafta önce haftasonu kahvaltısı için gittik. 2 kişilik fiyatı 380₺ idi.. fakat kahvaltıda bu fiyat edecek hiçbirşeyyoktu.. 3 çeşit reçel denilmiş aslında görünürde 3 tane ama 2si aynıydı. Menüde pişi var yazıyor fakat yokmuş onun yerine 1er adet sigara böreği geldi. Peynirleri maalesef kokmuştu, üstleri sarı sarı olmuştu. Sahanda yumurtanın üstüne komple karabiber toz kırmızıbiberli ekmişler.. fiyat performans olarak kötü.. merkezi bi yerde olduğu için insanlar bilmeden gelip oturuyor olabilir. Biz öyle yaptık maalesef

2023:05:17 11:33:21
Selcuk Celebi (Seljuk)

Selcuk Celebi (Seljuk)

Fiyatları çok makul olan ortalama bir mekan. 4 yıldızın sebebi de bu zaten. Yani janjanlı mekanlarda içtiğin nargilenin aynısını daha makul fiyata burada püfürdetebiliyorsun. Havalandırma konusunda sıkıntılı çok duman altı kalıyorsunuz. Nargile aromaları ortamda bir birine karışıyor. Hele ki ben gibi körüklüyorsanız :)

2023:04:15 04:46:05
Ahmet Furkan Maden

Ahmet Furkan Maden

Eskişehire Gittiğimde Her Zaman Uğradığım Bir Mekan Nargilesi Ve Aromalı İçecekleri Çok Güzeldir

2023:01:10 06:40:52
Celal Kirdar

Celal Kirdar

Kurtuluş müzesinin karşısında. Açık alanı rahat ve geniş. Dekorasyon kötü. Menüsü zengin. Fiyatlar makul.

2018:11:04 20:58:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–02:00
  • Salı 08:00–02:00
  • Çarşamba 08:00–02:00
  • Perşembe 08:00–02:00
  • Cuma 08:00–02:00
  • Cumartesi 08:00–02:00
  • Pazar 08:00–02:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı