Arena Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Arena Cafe

Eskişehir Arena Cafe, şehrin merkezinde bulunan ve gençlerin buluşma noktası haline gelmiş bir kafedir. 2005 yılında açılan işletme, gençlerin sosyalleşebileceği, eğlenebileceği ve dinlenebileceği bir ortam sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Arena Cafe'de, gençlerin bütçesini zorlamadan keyifli vakit geçirebileceği bir menü bulunmaktadır. Kahve çeşitleri, atıştırmalıklar, tost ve sandviçler gibi birçok seçenek sunulmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Gençlerin buluşma noktası
  • Uygun fiyat politikası
  • Çeşitli kahve ve atıştırmalık seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
Eskişehir Arena Cafe, gençler arasında popüler bir mekan olmasının yanı sıra, uygun fiyatları ve keyifli atmosferi ile herkesin ziyaret etmesi gereken bir kafe olarak öne çıkıyor. Canlı müzik etkinlikleri ve gençlerin favori buluşma noktası olmasıyla da fark yaratıyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Arena Cafe Yorumlar - 1

user308342

Eskişehir Arena Cafe Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Menü çeşitliliği de oldukça geniş, lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler sunuyorlar. Özellikle kahveleri çok başarılı. Mekanın konumu da şehir merkezine yakın olduğu için oldukça avantajlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Eylül 2024
Hakan B.

Hakan B.

Mekan güzelliği ve konumu sizi yanıltmasın. Berbat bir kahvaltısı var. Bayat ekmekler , saçma sapan zeytinler. Peynirlerin lezzeti yumurta desen yumurtaya benzemiyor. Tek kelimeyle pişmanlık. Servis çok yavaş. Personel ilgili güleryüzlü ama yine de yavaş. Lezzetten yoksun bir yer.

2023:09:10 18:26:41
Ayşenur Yüksel

Ayşenur Yüksel

4 Kasım 2023Kahvaltı ilgi alaka gayet güzeldi. Çayımız bittikçe hemen dolduruldu. Sıcaklar iyiydi çeşitli bir kahvaltı yaptık hem de çevresindeki yerlere göre çok uygun bir fiyata. Tavsiye ederim

2023:11:04 18:17:02
Nedim Artık

Nedim Artık

Hızlı servis, uygun fiyat, güleryüzlü hizmet. Aradığınız ne varsa burada mevcut. Tek kelimeyle harika bir mekan. Mekan sahibinin müşterilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini her an takip etmesi ve biz istekte bulunmadan karşılanması ekstra hoşumuza gitti. Eskişehir’deki uğrak yeriniz olarak mutlaka işaretleyin. Keyifli vakitler 🙏🏼

2023:12:03 10:53:13
Khatira SM

Khatira SM

Arena Cafe'de serpme kahvaltı yaptık. Ne öveceğim ne de kötüleyeceğim bir şey yazamam. Sıradan bir kahvaltıydı. Bal, yağ, börek, yumurta, zeytin falan yani. Ama zeytinlerin ve peynirlerin tadı güzeldi. Ortama gelince ortam da iyiydi, içeride sigara dumanı yoktu. Karlı bir günde kahvaltı yapmayı planlıyorsanız masaların yanındakı kaloriferlerin çalışıp çalışmadığına dikkat edin. Bizim masanın kaloriferi çalışmıyordu.

2023:02:04 15:24:00
mehmet aksoy

mehmet aksoy

Porsuk Çayı kenarında güzel bir mekan, ziyaret ettiğimiz cumartesi günü saat 10 civarında aşırı kalabalık değildi. Serpme kahvaltısı doyurucu ve kapalı ürünlerinin markası kaliteli, fiyat performans olarak iyi idi. Servis elemanları güleryüzlü. Çay severler için güzel olan haber serpme kahvaltıda sınırsız çay servisi var. Afiyet olsun.

2022:02:19 10:46:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–01:00
  • Salı 07:30–01:00
  • Çarşamba 07:30–01:00
  • Perşembe 07:30–01:00
  • Cuma 07:30–01:00
  • Cumartesi 07:30–01:00
  • Pazar 07:30–01:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı