Müze de Cafe Kitchen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Müze de Cafe Kitchen

Eskişehir Müze de Cafe Kitchen, Eskişehir şehrinde bulunan bir müze kafe işletmesidir. Müze ziyaretçilerine ve şehir sakinlerine lezzetli yemekler ve içecekler sunmaktadır. Aynı zamanda müze ziyaretçilerine dinlenme ve keyifli vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Müze de Cafe Kitchen, 2015 yılında açılmıştır. İlk açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli menüsü ile müşterilerin favori mekanlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Eskişehir Müze de Cafe Kitchen, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve kalite göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve çeşitli menü seçenekleri
  • Müze ziyaretçilerine özel indirimler
  • Keyifli ve sıcak atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Eskişehir Müze de Cafe Kitchen'i tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleri hem de müşteri odaklı hizmet anlayışıyla size unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Siz de bizi ziyaret ederek bu deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Müze de Cafe Kitchen Yorumlar - 1

user308320

Eskişehir Müze de Cafe Kitchen Kafe oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok hoş ve sakin, dekorasyonu da oldukça şık. Menüsünde geniş bir yelpaze bulunuyor, lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler sunuyorlar. Çalışanlar da oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir mekan. Puan : 5

30 Eylül 2024
sevcan çamur

sevcan çamur

Tavuk krepe bayıldım servisle birlikte çok sıcak karşılandım sürekli ilgililerdi tekrar gelince yine uğrayacağım güzel bir atmosferi var yemekten sonra hemen yanında müzeyi gezme zamanınız da oluyor çok sıcak bir yer yabancı hissetmedim arkadaşlar sagolsunlar sıcakkanlıydı yemek seçmeme kadar yardımcı oldular, yine görüşmek üzere bayıldım herşeye sevgiler.

2023:12:26 21:39:41
Gamze

Gamze

Bir limonata ve portakal suyu içmek için oturduk, bahçesi küçük ama güzel dekore edilmiş. Çalışan arkadaşların enerjisi de çok güzel. Biz burayı çok beğendik

2023:09:03 08:18:19
Nazan Ozkan

Nazan Ozkan

Aksam iş çıkışı gittiğimiz için yemek siparişi verdik; tavuk siparişi bolonez soslu makarna ile servis yapilacakti fakat salatayla değiştirdik makarnayı gelen tavuk tamamen hayal kırıklığı oldu hem porsiyon olarak kucuk hem cok kuru bir şekilde geldi yemek yiyecekseniz cok fazla aç gitmeyin doymazsiniz çünkü

2023:10:18 19:16:53
Ugur Genc

Ugur Genc

Müzikler efso. Sanatsal bi ritm varMüze tarih müzesi temaya uygunÇam ağaçları altında güzel bi ortam rahat. Yemekler doyurucu güzel lezzetli. En az bi kere denenmesi gereken yerlerden

2023:08:27 15:48:04
Isa Oguz

Isa Oguz

Ürünler çok sıradan. Eğer öğrenci düşünülüyorsa fiyatlar yüksek. Eğer öğrenci hedeflenmiyorsa bu sefer menüdeki ürünler çok sıradan ve biraz acemi. Personel güler yüzlü ama tecrübesiz. Ama park sorunu yok ve adresi kolay. Bulması kolay. Bu nedenle buluşma referans noktası olması için herşey uygun. Bu özelliği menü ve ortamına yansıtmaları gerek.

2023:12:26 07:01:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı